Poslao: 01 Sep 2005 23:44
|
- stefke_W_
- Super građanin
- Pridružio: 16 Jun 2005
- Gde živiš: Podgorica
|
Gdje se na net-u može naći free 4um sa što manje reklama i swega toga a da radi normalno upload sa kompa i theme.....
nema weze ali je li phpBB ili IPB
hvala unaprijed
P.S. koristio sam google ali na wećinu piše besplatno bez reklama kad se učlanim brdo reklama
zanimaju me waša iskustva i predlozi
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
|
Poslao: 02 Sep 2005 10:28
|
- stefke_W_
- Super građanin
- Pridružio: 16 Jun 2005
- Gde živiš: Podgorica
|
i prije sam(čini mi se tako gledao)
hvala u swakom slučaju ako ima još neki predlog?
Dopuna: 02 Sep 2005 11:28
swe je ok ali majstore nema uploada avatra sa kompa kako to srediti?
help
|
|
|
|
|
Poslao: 05 Sep 2005 21:14
|
- Pridružio: 14 Jul 2005
- Gde živiš: Ja ?
|
Evo ja sam napravio nesto ... E sad me interesovalo , kako da namjestim da mi neko forum moze naci preko google-a , yahoo-a ... itd .. Kako ide to , ... Hitno mi je ..
|
|
|
|
|
Poslao: 18 Sep 2005 13:10
|
|
ewo sam naprawio opet na owaj sajt netfreehost. ipb forum .. i sad ja sam naprawio kategorije i forume itd .. i swe kad idem na ACP meni swe pishe kako sam naprawio to .. ali kad idem na glawnu str. nishta se ne widi , kao da nisam nishta ni radio ... e sad je li problem u tome sto sam onu `Test Category` ja izbrisao odma , pa sad ne mozhe , ili je problem skroz neshto drugo ..
|
|
|
|
|
|
Poslao: 18 Sep 2005 21:12
|
|
Pa ok je to , ali evo pravim sad ipb forum i ne mogu da dodam ja kategorije nove i ne mogu da dodam forume nove , vec samo onu jednu editujem i u nju mogu da stavljam topice , ali kad odem u admin control panel meni se vidi kako sam ja stavio nove kategorije i forume ali na gl. str. samo ona jedna stoji kojoj sam ja ime promijenio ne vidim u cemu je problem ...
|
|
|
|