Koji Linux?

Koji Linux?

• Pridružio: 03 Sep 2005
  • Gde živiš: Zitiste

Trenutno koristim Windows XP a hteo bih da predjem na Linux,pa me interesuje koji da instaliram tj. koji je najbolji za igrice?Koji se pokazao najbolji i najstabilniji a da se moze naci kod nas?

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 01 Avg 2005
  • Gde živiš: MaYuR/Sabac

SuSe, Mandrake (sada Mandriva), Fedora, Ubuntu. Gledaj da nadjes najnovije verzije.
P.S Igara se neces naigrati na linuxu, osim ako pod igrama podrazumevas mine, karte, avioncice, sokoban i ostale gluposti Smile
P.P.S mycity.rs/phpbb/viewtopic.php?t=20779

• Strog  Male
  • Stručni saradnik
    Web programiranje
  • Bojan Kopanja
  • Web & Mobile developer @ ZeusSoftware
  • Pridružio: 26 Jul 2003
  • Gde živiš: Stara Pazova

Ovakvih tema je bilo vec jako puno na ovom forumu. Zato ti predlazem da prelistas stare teme, a ja ovu zakljucavam da opet ne dodje do nekog flame-a oko toga koja je distribucija bolja za pocetnika.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1129 korisnika na forumu :: 50 registrovanih, 9 sakrivenih i 1070 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amstel, Bobrock1, bokisha253, cavatina, cemix, cinoeye, Dannyboy, Djokkinen, Dovla, DPera, draganl, goranperović66, goxsys, Griffon vulture, h8propaganda, HrcAk47, hyla, ivan1973, Kibice, kolle.the.kid, Krusarac, Kubovac, kybonacci, Leonov, ljuba, lord sir giga, maiden6657, Marko Marković, mean_machine, Mi lao shu, MiGac, Mihajlo, mikrimaus, milenko crazy north, MrNo, Neutral-M, nick79, Parker, prle122, Romibrat, savaskytec, sevenino, Stanlio, suponik, tmanda323, vathra, vlad4, Volkhov-M, wolverined4, zillbg