WinMX nemere na mrezu

1

WinMX nemere na mrezu

• Feky 
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 03 Maj 2005
  • Gde živiš: Senta

WinMX nece da pronace svoju mrezu i celo vreme pokazuje samo onaj status kao da trazi mrezu.
Ali konektovan sam na net,net radi dobro a u WinMX-u nista nisam cackao (valjda Smile ) Znaci sta mu fali ?

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

1. Mozda ga firewall blokira
2. Mozda je trenyutna prezauzetost servera
3. mozda je do samog programa (reinstaliraj taj koji imas i instaliraj najnoviju verziju)

• Feky 
  • Ugledni građanin

Neverujem da je do firewall-a posto ni u firewall-u nisam nista cackao,a on nece sam od sebe.
A i neverujem da je prezauzetost servera jer to ovako radi vec nedelju dana.

Reinstaliracu...

Dopuna: 08 Okt 2005 16:02

Instalirao sam ponov,ali ne radi ni sada Confused

• m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Hmm Confused Ajde kad ga reinstaliras, pri uninstaliranju izbrisi mu sve tragove iz registry baze kao i foldere u documents&settings koje on kreira pa ga onda instaliraj ( a jos bolje da skines noviju verziju u odnosu na tvoju, pa da tu instaliras). Mozda nije dobar instalacioni fajl winMX-a ?

• Feky 
  • Ugledni građanin

Neznam,ajd skinucu najnoviji WinMX,mada neverujem da je losh instalacioni fajl posto sam iz toga instalirao.
A kazem ti sve je bilo dobro,program koristim od avgusta,i samo odjednom pre nedelju dana izgubio volju za konektovanjem na mrezu Confused

• Acid_Burn  Male
  • Moderator foruma
  • Glavni moderator foruma Zabava
  • Hellraiser
  • Demon to some. Angel to others
  • Pridružio: 07 Jan 2005
  • Gde živiš: Beneath the Black Sky

Ljudi WIN MX je prestao sa radom..ugashen je zauvek....zato nece ni da radi

• Feky 
  • Ugledni građanin

Znaci tako.Pa hvala ti Acid Burn za obavestenje,ali onda koji p2p program za skidanje mp3-ca da koristim ? koji predlazete ?

• Acid_Burn  Male
  • Moderator foruma
  • Glavni moderator foruma Zabava
  • Hellraiser
  • Demon to some. Angel to others
  • Pridružio: 07 Jan 2005
  • Gde živiš: Beneath the Black Sky

Feky ::Znaci tako.Pa hvala ti Acid Burn za obavestenje,ali onda koji p2p program za skidanje mp3-ca da koristim ? koji predlazete ?

E to i ja pokushavam da provalim otkako sam chuo vest da je Win MX ugashen...SoulSeek kod mene nece da radi...Shareza mi se neshto ne svidja...moguce je da cu da predjem na LimeWire ili cu preko DC++ i muziku sada da jurim

• Pridružio: 16 Jun 2005
  • Gde živiš: Podgorica

skineš LimeWire free i preko njega kucaj u program limewire pro i skineš i imaš pro Mr. Green

• Pridružio: 30 Dec 2004
  • Gde živiš: S R B I J A

Manite se tog win mx, nego lepo instalirajte Limewire koji je odlican za muziku, i DC koji ce da ga dopunjava sto limewire ne nadje. Verujte mi to vam je dovoljno.

pozdrav

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1215 korisnika na forumu :: 56 registrovanih, 6 sakrivenih i 1153 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: airsuba, avijacija, babaroga, Ben Roj, bojank, bojankrstc, croato, djboj, djordje92sm, djuradj, draganca, ivan979, Joja, Još malo pa deda, jukeboxer, kalens021, Koridor, Kriglord, Krusarac, Kubovac, kunktator, kybonacci, Leonov, Lieutenant, LUDI, Matija, mercedesamg, mile23, milenko crazy north, milimoj, milos.cbr, mrav pesadinac, nebojsag, nemkea71, nenad81, Parker, pein, procesor, repac, Romibrat, Simon simonović, sombrero, srbijaiznadsvega, Srle993, strelac07, Toper, vathra, Viktor Petrenko, Vlajman1957, voja64, Volkhov-M, wolf431, zlaya011, |_MeD_|, šumar bk2, Čivi