Jabuke u vodenoj piskoti

Jabuke u vodenoj piskoti

• Sneg 
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 29 Sep 2005

Jedan kilogram ocišcenih jabuka iseci na kolutove. Pleh premazati margarinom, pošeceriti i na to redati jabuke. Dok se jabuke peku na srednjoj temperaturi, napraviti piškotu od 5 jaja, 7 kašika šecera,7 kašika vode, 7 kašika brašna i jednog praška za pecivo. Izvaditi pleh i preko jabuka sipati testo za piškotu. Peci na srednjoj temperaturi i peceni kolac prevrnuti, tako da jabuke budu odgore i ukrasiti šlagom.

Preporucujem svima, posto je fenomenalno

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Chief Engineer @ svoj bizMis
  • Pridružio: 22 Jun 2005
  • Gde živiš: Moskva, Rusija

Potvrdjujem - sjajan kolac. Drzite ga u frizideru pre sluzenja, lepsi je ledeno hladan!

Imam slican recept, samo se pravi engleski krem i sne od belanaca i ne prevrce iz pleha... Kad nadjem kod kuce prekucacu ga ovde.

• Pridružio: 28 Apr 2005
  • Gde živiš: The Circle

mmmmmmmmmmm sounds sweet Smile

samo sto ja nemam zivaca da to pravim i da citam recepte... Confused Moracu da nadjem zenu da mi to radi Mr. Green

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1131 korisnika na forumu :: 81 registrovanih, 11 sakrivenih i 1039 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 6018 - dana 19 Dec 2025 13:41

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 33 bren, A.R.Chafee.Jr., advokat84, aleph_one, Alexa77, Bane san, bbogdan, blatruc82, Boban0312, Borx, brufen, Bubimir, BZ, Comyymoc, crazydkure, Crazzer, crnirocko, cvele130, Darko8, Darth Malak, Dejan_vw, desmeki, Doc, doragan, Dovla 1980, Drugsparrow, dusan.l, Gogi do, HrcAk47, hyla, Jaxupa, Jeremiah, Kajzer Soze, kuntalo, KUZMAR, laurusri, Levi, loon123, lucko1, MaCS, Miki01, Milan A. Nikolic, milenko crazy north, miljannis, mrvica78, nekdo, neko iz mase, nikoladim, niksa517, opt1, pein, pera bager, Pero, Pero Petković, PMsnow, proka89, Romibrat, samocitam, sasovsky, Singidunumac, sonico, SOVO515, Srky Boy, sspp, stegonosa, Tafocus, Tas011, Tila Painen, tomigun, Tribal, Uros Cuore Sportivo, Vatreni Zmaj, vlado_pg, vladobreda, voja64, x78186, zastavnik, Zemunikola, ZetaMan, Zoran1959, 79693