Poslao: 30 Okt 2005 17:30
|
- Pridružio: 25 Jul 2005
|
koji program je najbolje koristiti za izradu web stranica, i kako poceti.
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 30 Okt 2005 18:24
|
- Bojan
- Prijatelj foruma
- Pridružio: 13 Nov 2003
- Gde živiš: Novi Sad
|
Navikao sam da radim u M. Dreamweaver-u. Poceo sam od nule i polako ucio tako da cisto sumnjam da cu se prebaciti na nesto drugo. Tu je jos i EasyPHP gde se testiraju neke stvari radjene u php-u kao i neki alat za css.
|
|
|
|
|
Poslao: 30 Okt 2005 18:37
|
- Balkanac82
- Legendarni građanin
- Pridružio: 20 Dec 2004
- Gde živiš: Na Balkanu
|
Za početnika je zbog okruženja najbolje da koristi Microsoft FrontPage, ali i ja delim Bojanovo mišljenje da je najbolji Macromedia Dreamweaver.
|
|
|
|
Poslao: 30 Okt 2005 19:17
|
- N1k0l4
- Prijatelj foruma
- Pridružio: 06 Sep 2005
- Gde živiš: Beograd
|
Ja se slazem sa Balkancem....
Ako mislis ozbiljnije da se bavis, pocni odmah sa Dreamweaverom, zaobidji FrontPage...
Za grafiku mozes da koristis Photoshop, i(ili) Macromedia Fireworks.
Kako poceti? Jel mislis na koriscenjem tog programa ili uopste sa izradom sajtova?
|
|
|
|
Poslao: 31 Okt 2005 18:50
|
- Pridružio: 25 Jul 2005
|
NikolaWebmaster ::Kako poceti? Jel mislis na koriscenjem tog programa ili uopste sa izradom sajtova?
mislim sa izradom sajtova
Popravio sam tagove u poruci [Balkanac82]
|
|
|
|
Poslao: 31 Okt 2005 21:38
|
- Bojan
- Prijatelj foruma
- Pridružio: 13 Nov 2003
- Gde živiš: Novi Sad
|
Meni bas i nije jasna razlika izmedju koriscenja tog programa i izrade sajta jer samim koriscenjem ti izradjujes sajt, zar ne?!
Neznam koliko znanje posedujes i koliko uopste znas ali recimo da kreces od nule i tad lepo kreiras novu html stranicu i polako gledaj opcije koje postoji i probavaj sve i svasta jer se samo tako mozes upoznati sa programom. Naravno tu su i tutorijali razni koji ce ti pomoci.
Samo tvoje pitanje kako da pocnes sa izradom sajta je poprilicno opsirno jer ti mozes napraviti sve i svasta i to da jako lepo izgleda.
Sta da ti kazem pocni polako pa kad negde zapne pitaj odnosno reci gde je zapelo.
|
|
|
|
Poslao: 03 Nov 2005 19:16
|
- Pridružio: 01 Jul 2005
|
Dreamweawer i to verzija MX je za tebe,jer za razliku od MX2004 pravi "klot" tagove,dok 2004 odmah sprema dokument za CSS.I naravno Html ,makar po malo bi trebalo da se prouci
|
|
|
|
|
Poslao: 04 Nov 2005 00:53
|
- Konan Varvarin
- Novi MyCity građanin
- Pridružio: 04 Nov 2005
|
imaš opciju gde se to isključi, i upisuje se direktno u CSS
ako si nov s web sajtovima, uči u Front Page-u, posle kad shvatiš osnove možeš preć na Dream...
i ne pravite se pametni. to je realnost
[mod edit by bobby] - recnik please
|
|
|
|