Poslao: 05 Nov 2005 18:29
|
- Pretendress
- Little Mermaid
- Pridružio: 05 Apr 2005
- Gde živiš: Under the sea...
|
I tako...od drugog novembra Bon Jovi je na svetskoj turneji posto je izdao novi album "Have a nice Day".
Pa me sad interesuje da li vam se svidja novi album (pod uslovom da ste ga culi),ako da zasto da,ako ne zasto ne i sl. i naravno da li cete ici na neki koncert u okviru turneje,gde,imate li nekih korisnih informacija koje se ticu odlazaka na gore pomenuti itd,itd,itd...
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 18 Nov 2005 00:42
|
- Pridružio: 16 Avg 2004
- Gde živiš: Treading On My Dreams
|
O Bon Joviju sve najbolje....
Dao sam svoje misljenje na BJ temi na YUmetalu i My City-ju, a što se tiče world toura trebalo bi da idem kada dođu negde bliže obavezno!!!
Zašto se sve dobre stvari dešavaju u novembru?
Čuo sam da je veeeliko interesovanje za ovu Jovijevu world turu i mislio sam da već oko nove godine obezbedim karte za koncert koji bi bio u maju (Austirja) a nadam se da će objaviti još neke tour dates na oficijelnom sajtu uskoro... Ko je spomenuo Madjarsku?
Nadam se da će se uskoro javiti neko informisaniji!
|
|
|
|
Poslao: 18 Nov 2005 17:09
|
- Catrin
- Legendarni građanin
- master analiticar zastite zivotne sredine
- Pridružio: 20 Avg 2005
- Gde živiš: Beograd
|
Ja se isto slazem, o BonJoviju sve najbolje. Novi album mu je extra,bas mi se svidja. Inace volim da ih slusam, ako budu negde blize imali koncert videcu da pokusam da nabavim karte obavezno..
|
|
|
|
Poslao: 15 Dec 2005 16:18
|
|
Ima li još nekog ovde ko je zainteresovan da ide na koncert?
|
|
|
|
Poslao: 05 Jan 2006 16:30
|
- Marinela
- Novi MyCity građanin
- Pridružio: 26 Dec 2005
|
Kasno sam videla ovo,ali zaista mi je to jedna od neostvarenih životnih želja.Da li mogu negde da skinem njihov album?
|
|
|
|
Poslao: 05 Jan 2006 21:28
|
- Catrin
- Legendarni građanin
- master analiticar zastite zivotne sredine
- Pridružio: 20 Avg 2005
- Gde živiš: Beograd
|
Naravno, ja bi sigurno isla na njihov koncert ako bi dosli u Beograd. Obavezno. Ajde potrazicu ja njihov poslednji album pa cu okaciti link..
|
|
|
|
Poslao: 07 Jan 2006 00:26
|
- vertiGo!
- Super građanin
- Pridružio: 27 Jun 2004
- Gde živiš: Subotica
|
I ja bi isao ako dodju u Bg... Mada ih vise ne slusam... Dosadili su mi...
|
|
|
|
Poslao: 25 Apr 2006 23:51
|
|
Ima li nekih informacija o turneji? Da li je neko kojim čudom bio?
Dobro, ne mora samo na Have a Nice Day turneji već i ranije...
|
|
|
|
Poslao: 27 Apr 2006 12:57
|
- Alics
- Ugledni građanin
- Pridružio: 02 Apr 2006
- Gde živiš: Šabac
|
Na turneji, nažalost, nisam bila...
Što se tiče onog ranije, za novi album, čula sam četiri pesme (Have a nice day, I am, Wanna be loved, Welcome to wherever you are) i baš mi se sviđaju. Ustvari, već ih volim i patim što ih nemam
Inače, mišljenja moje okoline su podeljena. Oni koji su rekli: "Ma, nema ništa posle Livin on a prayer, prešao je u komercijalu, skroz su mu glupe pesme", rekli su i da album ne valja. Oni koji su rekli: "Izašao novi Bon Jovijev album? Hm, baš bih voleo/la da ga čujem" rekli su da su pesme super i da im se album sviđa.
Stvar stava...
Uostalom, moralo je malo i da se promeni - od Slippery When Wet je prošlo dvadesetak godina. Da je ostao isti, ja bih počela da brinem za njegovo mentalno zdravlje...
|
|
|
|
Poslao: 27 Apr 2006 13:08
|
|
Times do change, you know
Šalim se, pa morao je da se prilagodi novim trendovima da bi opstao. Tako to ja kontam. Malo je postao komercijalan, a to se ne sviđa starim fanovima. Međutim, mislim da je zagrnuo još milione novih zahvaljujući tome...
Ja ga i dalje rado slušam, samo izfiltriram komercijalu i ostane ono što vredi
|
|
|
|