SOT Office VS Open Office VS Easy Office

SOT Office VS Open Office VS Easy Office

• Pridružio: 20 Feb 2005
  • Gde živiš: planeta Zemlja

Hmmm... Da li ste se pitali ikad koji je od ova 3 offica bolji?

Ja koristim SOT 2003 jos odavno (recimo da sam poceo to jos u martu (mozda i ranije))... Ima gomilu aplikacija + ima vrlo finu kompatibilnost sa MS office filesima... Naravno dacu vam na znanje da je ovaj paket nastao od jedne verzije Open Office-a tj negovog izvornog koda i koristi i Star Office-ov source cod...

Sve u svemu ja biti prezadovoljan ali pitanje je sta se vama cini kao bolji izbor (onako cisto informativno Smile)

Takodje imate i Easy office ali to mu dodje buranija od paketa jel dobijiete barem jedno 30 novih ikonica u Start Meniju... i uz Easy office se dobija i ClamWIn (sa nekim fancy skinom (vrlo slican nortonovom skinu) i sa real tajmom kao i sa automatskim skeniranjem incoming/outgoing e-mailova... Znaci totalno novi Clam (naravno source je isti Mr. Green))+ neki AntiSpywer!!! Koristio sam ovaj paket malo ali sad vise ne (previse aplikacija ima (SWG viewer, Image viewer, Alat za enkripciju, file cleaner, kompresor datoteka, mail klijent.... I naravno Easy Writter i ostale office shitolije Mr. Green))...

Za OO mogu da kazem da je dobar i da ima super Writer ali mi se vise dopao SOT jel sa na njega vec navikao (a i ruku na srce SOT ima vise aplikacija od OO-a)... OO ima primetno brze ucitavanje (znaci otvara Word dokumenta brzo dok kod SOT-a morate da cekate i po 15 sec)...

ja ne znam sta da vam kazem... ovo su svejedno super alati ali mene zanima koji se vama najvise dopada:?:

naravno necete ostati uskraceni za linkove Mr. Green :

*SOT Office (poslednja verzija je 2003):
http://tucows.a5.com/preview/324841.html

*OO (mislim da je izasao iz beta faze testiranja):
http://download.openoffice.org/index.html

*Easy office (v9.0)
http://www.e-press.com/downloads/

note: hvala ZoNiju na ukazanoj gresci

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 24 Mar 2005
  • Gde živiš: Beograd

sta da ti kazem navikao sam na MS office, ali svoj glas od ovih dajem za OO

• GZ  Male
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 27 Mar 2005
  • Gde živiš: Novi Sad

Ebem kli ga.. Moram da priznam da sam navikao na MS office i da se s istim sluzim vec godinama, ali i takodje sam probao OO i nesto mi nije legao bas kako bih zelio, a i godine cine svoje pa se covjek tesko navikava na tako neke promjene...

Ipak sam i sam zagovornik da se proba nesto, pa to sto nam nudis nije na odmet da se pogleda i proba..

Hvala..

• ZoNi  Male
  • Free Your Mind!
  • Pridružio: 26 Feb 2005
  • Gde živiš: Singidunum

.::Wizard::. ::Hmmm... Da li ste se pitali ikad koji je od ova dva offica bolji?
2? smešak

ja koristim M$ Office 2003, ali kad bih birao neki jeftiniji, bio bi to svakako OpenOffice.org 2.0 Smile

• Pridružio: 20 Apr 2003
  • Gde živiš: NS

ja za ove ostale nisam ni cula, tako da ne verujem da su bolji od OO-a

• Pridružio: 11 Sep 2005
  • Gde živiš: Pa gde i do sada

Pa i ja koristim Ms Office a kao sto kaze GZ navika je gadna stvar ai godine, ali hvala za link volim da probam

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1029 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 5 sakrivenih i 986 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., bigfoot, bobomicek, bokisha253, Bubimir, cenejac111, Dežurni pod palubom, DonRumataEstorski, Excalibur13, FOX, HrcAk47, ikan, jeen yuhs, Koja79, krkalon, Krusarac, kybonacci, mercedesamg, Milos ZA, mrav pesadinac, nemkea71, nenaddz, novator, ObicanUser, operniki, Panter, pein, Prometeus, sasa87, sasovsky, shone34, Sirius, Stanlio, stegonosa, vlad the impaler, vladaa012, vukdra, x9