Hladan vazduh

Hladan vazduh

• Pridružio: 08 Sep 2005

Nije mi krivo sto nevidim mesec
nekada ponovo pojavice se meni.
Malo hladnog vazduha mi prija
da mi kaze "Stani, mastas previse"

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 16 Apr 2005

Volim lirske minijature, cini mi se da si izgradio specifican stil da na svoj nacin u malo lepo slozenih reci sazmes svezinu neznosti. Ne samo u ovoj pesmi, posto pratim sta pises i dopada mi se. Subjektivna ili ne, imas ocigledan talenat i znas kako da ga pretocis u stihove.

• Pridružio: 08 Sep 2005

Hvala ti. Nikada nisam video cilj u dugackim mesmama. male i kratke reci su kao casa vina, a dugacke pesme kao bure brlje.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1120 korisnika na forumu :: 35 registrovanih, 5 sakrivenih i 1080 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Arahne, ArchaBasha, Bane san, bestguarder, Denaya, Dogma21, Dukelander, dule10savic, FileFinder, Georgius, gomago, ILGromovnik, jukeboxer, kib, Kozi-RS, krkalon, Kubovac, kuntalo, ladro, laki_bb, Marko Marković, mgolub, MikeHammer, milenko crazy north, Milometer, mkukoleca, mnn2, nebojsag, nemkea71, pein, procesor, raketaš, repac, Sirius, suton