Kaspersky Internet Security 2006 Beta-My skins

Kaspersky Internet Security 2006 Beta-My skins

• Pridružio: 27 Nov 2005

Za ljubitelje (beta testere) KIS 2006 Beta, ako zele novi skin za isti, mogu pogledati i uraditi download dva skina (crvena i zelena varijanta), koje sam nedavno uradio ( modifikovao postojeci ), a posto sam veliki fun ovog AV programa, pa bih zeleo da podelim sa drugima ( ko je zainteresovan i kome se svidja ).
Da ne bih stalno negde uploadovao, sve je postavljeno na Kaspersky forumu.

forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=8661&st=20

Skin je uradjen za KIS 2006 Beta, ne za KAV 2006 Beta!
Nadam se da ce eventualni korisnici ova dva skina biti zadovoljni.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 03 Sep 2005
  • Gde živiš: Zitiste

Lepo nema sta.Mozes li i za F-Secure 2006?

• Pridružio: 13 Avg 2005
  • Gde živiš: Banja Luka

pa montana ti si naš :-)
baš sam neki dan skinuo ovaj skin(crveni),dobar!
u čemu si radio sličice za skin?
i moze li se onaj infected.wav zamjeniti nekim milozvučnijim tonom?

kameni ::Lepo nema sta.Mozes li i za F-Secure 2006?

Hvala, sto se tice F-Secure AV, nisam ga nikada instalirao, tako da ne poznajem program, inace ovo sam samo uradio jer sam fan ovog AV programa, znaci ne bavim se ozbiljno dizajnom.

Citat:pa montana ti si naš baš sam neki dan skinuo ovaj skin(crveni),dobar! u čemu si radio sličice za skin? i moze li se onaj infected.wav zamjeniti nekim milozvučnijim tonom?

Hvala,nesto je radjeno u photoshopu, a nesto u icon work shopu, dakle jednostavno modifikovane ikonice.
infected.wav se moze promeniti jednostavno, otvoris direktorijum
C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 6.0\Skin\sounds, i eliminises postojeci wav fajl i ubacis drugi koji hoces, ali mu das potpuno isti naziv kao prethodni da bi mogao da ga prepozna.
To uradis dok je KIS iskljucen jer postoji mogucnost da ti ne da da izbrises, ili iz safe mode.

• Pridružio: 23 Avg 2005

Bravo majstore.

• Pridružio: 30 Maj 2005
  • Gde živiš: Gondor

Moram da se pridruzim. Svaka cast.

Hvala Smile

Evo jos dva nova...ukusi su razliciti, pa neka bude i izbor.

forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=866.....entry60277

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 883 korisnika na forumu :: 21 registrovanih, 0 sakrivenih i 862 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Arahne, bigfoot, brundo65, darkangel, ddjxxi, Haris, krkalon, m0nstrum_, Metanoja, Mihajlo, Motocar, novator, pein, Romibrat, rovac, sakuljinac, SR-3m, VJ, Vlad000, vladaa012, vrag81