Poslao: 27 Jan 2006 18:51
|
- cvelle
- Super građanin
- Pridružio: 15 Okt 2005
- Gde živiš: Shta je bilo?!
|
download-ovao sam spot sa adrese www.creep.ru i on je u .rar -u ali kada mi extractuje trazi mi encrypted pasword! jel neko zna taj pass, gde mogu da nadjem i sta je to, kako da ga uklonim?pomozite!
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 27 Jan 2006 19:01
|
- Svetlanica
- Počasni građanin
- Pridružio: 27 Maj 2005
- Gde živiš: In the middle of a Neverland...
|
Pogledaj pise li ti ispod download linka za spot koji je password, ili jednostavno probaj kao pass da ukucas link tog ruskog sajta sa kog skidas, moze da upali. U suprotnom, moraces sa neta da skines neki programcic sa neta poput ovog i otvoris ga bez pass-a.
http://www.intelore.com/rar_password_recovery.php
|
|
|
|
|
Poslao: 27 Jan 2006 20:08
|
- RJ
- SuperModerator
- Supermoderator vojnih foruma
- Gavrilo Milentijević
- Komandir stanice milicije Gornje Polje
- Pridružio: 12 Feb 2005
- Gde živiš: ovalni kabinet
|
cvelle ::download-ovao sam spot sa adrese www.creep.ru i on je u .rar -u ali kada mi extractuje trazi mi encrypted pasword! jel neko zna taj pass, gde mogu da nadjem i sta je to, kako da ga uklonim?pomozite!
Hmmm...cvele - na tom sajtu obično uvek bude isti pass za sve rar. fajlove - www.creep.ru ili samo creep.ru...probaj i videćeš, a oni i imaju običaj da za sve što postuju napišu pass.
Drugo - ako ga baš i nema i nije creep.ru, pogledaj komentare ispod - obično neko napiše pass ako ga je urednik zaboravio
|
|
|
|
|
Poslao: 27 Jan 2006 23:32
|
- bobby
- Administrator
- Pridružio: 04 Sep 2003
- Gde živiš: Wien
|
Svetlanica ::U suprotnom, moraces sa neta da skines neki programcic sa neta poput ovog i otvoris ga bez pass-a.
http://www.intelore.com/rar_password_recovery.php
Da ne bi neko ostao u zabludi da taj program otvara RAR bez passworda - to nije tacno, password JESTE potreban.
Taj program pokusava da nadje password.
Moj savet u vezi zasticenih RAR fajlova i trazenja passworda: odustanite u samom startu, RAR ima zavidno jaku enkripciju (par hiljada puta jacu od ZIP-a)
|
|
|
|
Poslao: 28 Jan 2006 01:29
|
- Svetlanica
- Počasni građanin
- Pridružio: 27 Maj 2005
- Gde živiš: In the middle of a Neverland...
|
Izvinjavam se ako sam nekoga dovela do zabune sklopom svoje recenice, ali jasno je da program pokusava da pronadje pass, barem mi je zvucalo kao da je jasno. :-) Mislim da je cvele resio problem, a obicno je za ruske download sajtove tipicno da ljudi na njima ljudi postuju rar fajlove sa pass-om koji je upravo link za taj sajt.
|
|
|
|
Poslao: 07 Sep 2011 16:18
|
- misha petrovic
- Novi MyCity građanin
- Pridružio: 03 Sep 2011
|
pokusao sam da skinem kalendar takmicenja sa stranice ak krusevac,medjutim nije htelo kao i obicno da skine vec je pisalo ''problem with adobe reader x'' i kada pokusam da skinem samo mi pise ''missing plug-in''. da li neko moze da mi pomogne???
|
|
|
|
|