Pomoc za AV

1

Pomoc za AV

• Pridružio: 21 Feb 2006
  • Gde živiš: Montenegro

E ovako ljudi imam Kaspersky Anti-virus 4.5 iz 2003godine, a uz njega sam sada instalirao Zone Alarm Pro, stvar je u tome sto mi Zone alarm stalno govori da iskljucim Kaspersky. Jedan drug mi rece da bi trebao sa kompjutera maknuti KAV jer ne idu zajedno zone alarm i on i kaze da je ovaj KAV zastarao jer je iz 2003 (al ja sam ga istairao pre dva mesece i redevno ga abdejtovao) i kaze da istaliram AVG da bi bio u potpunosti zasticen. Ja nisam siguran u to, pa mi je potrebno da mi neko pomogne dal da se odlucim za AVG7 ili da ostavim istaliran KAV 4.5!

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • reiser 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 14 Avg 2005

Ja bih ti preporucio da instaliras novi KAV i furas sa njim. Ili jos bolje, uzmi NOD32. Nekako mi se ne svidjaju druge AV solucije..

• Pridružio: 03 Apr 2005
  • Gde živiš: Beograd

I ja mislim da ti je bolje da instaliras novi KAV.

• Pridružio: 11 Sep 2005
  • Gde živiš: Pa gde i do sada

lepo skini Kav 5.0.522 to je verzija od pre nekih desetak dana i neces se pokajati

• SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003

Koji god AV da koristiš .. koristi novije verzije .. u njima su implementirane
nove tehnologije i popravljeni propusti koji su detektovani.

• SSpin 
  • Saradnik foruma
  • Pridružio: 09 Dec 2004
  • Gde živiš: Nis -> ***Durlan City***

Tvoj je izbor koji ces AV da koristis Wink da bi se lakse odlucio pogledaj Arrow Mycity AV test

Sto se tice problema Kav vs ZA ... vec smo o tome pricali, ZA pravi smetnje sa verzijama Kav 5.x jer on ima opciju "protection against network attack" koja radi sl Firewall-u tako da se tu "kose" ZA i KAV

Znaci dovoljno je samo iskljuciti "protection against network attack"

Settings/Configure Real-Time protection/ Real-time protection settings/ disable protection against network attack ... to je cela stvar, i vise nema muke Smile

Narvno, kao sto SVITAC rece, moras koristiti, najnovije verzije, jer su one unapredjene u odnosu na stare, iako ih update-ujes Wink

Trial verziju KAV 5.388 mozez skinuti OVDE

• SINGI
  • Pridružio: 22 Avg 2003

SSpin ::ZA pravi smetnje sa verzijama Kav 5.x jer on ima opciju "protection against network attack" koja radi sl Firewall-u tako da se tu "kose" ZA i KAV

Znaci dovoljno je samo iskljuciti "protection against network attack"

Settings/Configure Real-Time protection/ Real-time protection settings/ disable protection against network attack ... to je cela stvar, i vise nema muke Smile

Najnovija verzija 5.0.522 bi trebalo da nema taj problem

Instalacija verzije KAV 5.0.522 se moze skinuti ODAVDE

• Pridružio: 10 Dec 2004

uuu
ova poslednja verzija je nesto bagovita
ima problema sa update-om

Dajem joj fore jos danas , a onda se vracam proverenim resenjima Cool

resio problem Wink ne treba da se instalira onaj wmf patch na ovu poslednju verziju

• Pridružio: 10 Mar 2005

Ako se odlucis za AVG, free verzija je na http://free.grisoft.com/softw/70free/setup/avg71free_385a721.exe

Pro verzija se placa, a trial se moze skinuti sa sajta http://www.grisoft.cz/softw/70/filedir/inst/avg71t_384a720.exe

AVG ima saradnju sa ZA, tako da nece praviti probleme jedan drugom.

• RIA  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Gde živiš: Around Belgrade

SVITAC ::Koji god AV da koristiš .. koristi novije verzije .. u njima su implementirane
nove tehnologije i popravljeni propusti koji su detektovani.

Uze mi rec sa tastature Wink Nove verzije su obicno i brze nego starije.

Veliki je izbor AV-a.

I puno je dobrih.Za Kav si vec cuo,a dobri su i nod32 i Norton.

Nod32: http://www.nod32.com/download/download.htm

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1059 korisnika na forumu :: 26 registrovanih, 5 sakrivenih i 1028 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aramis s, armor, bojcistv, bokisha253, DragoslavS, Georgius, GORDI, krkalon, Kubovac, lcc, menges, Mercury, Metanoja, milenko crazy north, milimoj, mkukoleca, nazgul75, nenad81, nextyamb, Nobunaga, Panonsky, Shinobi, Tandrkalo, vathra, yrraf, zastavnik