dc ++

1

dc ++

• Pridružio: 15 Okt 2005
  • Gde živiš: Shta je bilo?!

imam neki osecaj da ovi iz kablovskog net-a, meni ovaj dc++ - brzinu NAMERNO smanjuju! ide ispod 1kb/s Sad sta da radim?

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

kontaktiras tvog provajdera i pitas ih na koliko limitiraju p2p sistem u extranetu.

i reci ce: ne dajemo garanciju da ce biti predvidjena brzina na koju ste pretplaceni" glume finocu... Evil or Very Mad

• Pridružio: 11 Sep 2005
  • Gde živiš: Pa gde i do sada

a sta si ocekivao ili ocekivas od njih,zato nisam ni hteo taj Kablovski jer mogu da te vozaju kako hoce a platis posteno,zbog toga sam i presao na sat a na drugom kompu wireless gde mi je download preko 197 Kbps (normalno ako imas uslova)

• Đuro Glumac
  • dipl. ing. informatike
  • Pridružio: 08 Feb 2004
  • Gde živiš: ApAtIn

Da ne koristis neki LITE paket ili nestyo slicno kod tvog providera? Obicno su kod takvih paketa zabranjeni ili poprilicno limitirani p2p programi.

sad sam ih zvao i bili su vrlo neljubazni kada sam ih pitao za p2p.
Cova rekao da nisu povezani neki portovi Question i da to naravno ne zavisi od njih. (iskreno se kajem sto sam presao sa adsl-a na kablovski)

Dopuna: 14 Apr 2006 11:52

e koji jos programi postoje a da su kao dc++. da pokusam sa nekim drugim programom mozda

• m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

@cvelle

Ne treba da te cudi to sto ti je mala brizna u p2p sistemu, ukoliko zakupljujes lite paket ko sto Null rece. Vecina provajdera daje mnogo vece pogodnosti kada zakupljujes Home + (plus) - za privatna , Ili Business paket (za pravna lica). Tada uglavnom skidaju limit sa p2p protoai i daju ti samo tvoju licnu, fixnu IP adresu tako da nemas problema ni na sajtovima tipa rapidshare..

Citat:e koji jos programi postoje a da su kao dc++

Ovo ja malo neprecizno pitanje..Mozda pitas koji jos p2p program da ti preporucimo. Ako je tako onda -> http://www.mycity.rs/phpbb/viewforum.php?f=213

A ako bas zelis dc++ based klijent, onda najtoplija preporuka StrongDC++ .

Poz.

• Pridružio: 06 Apr 2005
  • Gde živiš: Beograd

A koji je kablovski provajder u pitanju?

Ako je SBB i Light paket nema P2P,ako si na home onda to radi odlicno.

• Pridružio: 09 Avg 2005

Sudeći po IP adresi on je na RadiusVektor kablovskom tako da sve je moguće.

Kao što centaur reče na SBB flat home sve radi super.

ja sam na radiusvektoru i nesto mi kod njih izuzetno smrdi...
samo ih posmatram Neutral
ljudi moj savet:
adsl je 10 i po puta bolji nego kablovski (po meni)

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 968 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 4 sakrivenih i 934 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: AC-DC, bokisha253, cenejac111, Centauro, dankisha, djuradj, GORDI, Griffon vulture, HogarStrashni, Koridor, Kriglord, Kubovac, laki_bb, mane123, mercedesamg, Metanoja, MiGac, mikki jons, Motocar, Nemanja.M, nenooo, nextyamb, rovac, royst33, shaja1, shlauf, vaso1, virked, VJ, Vlad000