Poslao: 18 Mar 2004 18:28
|
- Goran
- Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
- Pridružio: 05 Maj 2003
- Gde živiš: Singidunum
|
Jednostavno ne postoji iz više nego očiglednih razloga, Forum je počeo da prerasta u nešto što se nama koji ga vodimo nije nikako svidelo i što je rezultovalo ovom akcijom.
Sama diskusija na tu temu nije donela nikakvo dobro ovom forumu, svađa, sukob mišljenja na nacionalnoj osnovi, pljuvanje, pozivanje na rat, nasilje i slično.....
Ne treba puno razmišljati o ovakvim stvarima da bi se došlo do ovakvog zaključka i postupka brisanja ove kategorije koja nam je inače postala nemila svakodnevnica, nažalost ali tako je.
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 18 Mar 2004 19:03
|
- Peca
- Glavni Administrator
- Predrag Damnjanović
- SysAdmin i programer
- Pridružio: 17 Apr 2003
- Gde živiš: Niš
|
e, ovako ljudi
posto je ovo balkan, i posto su svima usijane glave - fakat je da normalna i konstruktivna politicka/nacionalna/verska diskusija nije moguca.
Jednostavno - smirena diskusija NIJE MOGUCA.
Posto je to cinjenica - onda ne preostaje nista drugo nego da politicke, verske i nacionalne diskusije POTPUNO ZABRANIMO.
Jedino tako ovaj gradic moze da bude miran i cist.
Takvu odluku smo doneli, i nece biti odstupanja.
Svaka diskusija o politici ili veri ce biti u korenu sasecena.
Forum 'Vesti' mozete da koristite samo za dogadjaje koji se ne uplicu mnogo u politiku/veru.
Mozete da pisete o aktuelnim dogadjajima na Kosovu, mozete da osudjujete albanski terorizam, itd, ALI, svako skretanje u politiku/veru ce biti odmah brisano.
Ovo vazi za sve, pa cak i mene. Ako se zaboravim - pa pomenem vlast - slobodno me brisite. I ja cu vas da brisem, bez obzira da li ste moderator ili administrator.
Da se jednom stavi tacka na pljuvanja.
P.S. Necu tolerisati u ovom topicu medjusobna prepucavanja, ko je prvi poceo, ko pljuje, itd.
Stvar je ZAVRSENA.
|
|
|
|
Poslao: 18 Mar 2004 19:22
|
- Pridružio: 26 Jan 2004
- Gde živiš: Novi Sad
|
Vas izbor,postujem ga...Ovaj pogrom i etnichko chiscenje Srba se ne moze sakriti...Nadam se da cete na Vestima postovati i dozvoljavati postove u vezi Kosova,tj vesti o situaciji.Obrisi mi ovaj post ako hoces samo nikad nemoj zaboraviti ko si i odakle potiches.
|
|
|
|
Poslao: 18 Mar 2004 19:38
|
- Peca
- Glavni Administrator
- Predrag Damnjanović
- SysAdmin i programer
- Pridružio: 17 Apr 2003
- Gde živiš: Niš
|
vesti (uglavnom) predstavljaju 'objektivnost', i to je prihvatljivo
ali, ako u daljoj diskusiji, neko pocne da mesa politiku/veru u to - it will be deleted
|
|
|
|
Poslao: 18 Mar 2004 20:08
|
- Goran
- Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
- Pridružio: 05 Maj 2003
- Gde živiš: Singidunum
|
Naravno da ovde niko ne želi da sakrije ovo što se dešava i ne treba, samo ne želimo da se na to nadovezuju neželjeni i suvišni komentari.
|
|
|
|
Poslao: 18 Mar 2004 20:37
|
- Bojan
- Prijatelj foruma
- Pridružio: 13 Nov 2003
- Gde živiš: Novi Sad
|
Apsolutno ste u pravu i to je bio potez koji sam nekako i ocekivao. Uradili ste ispravnu stvar.
|
|
|
|
|
Poslao: 18 Mar 2004 21:25
|
- Pridružio: 11 Mar 2004
- Gde živiš: Srbija, Beograd
|
I ja se slazem. I ja molim sve da onaj ko nece da komentarise objektivno situaciju na Kosovu da ne ulaze u raspravu i izazivaju druge. Ovo sto se desava na Kosovu je jako ozbiljno i bilo bi lepo da svuda gde je to moguce obavestavamo ljude o tome. Nadam se da ce ljudi ozbiljno shvatiti vasu odluku i nece mesati treorizam sa politikom. MUDAR POTEZ. Drago mi je zbog ove odluke. pozdrav za Gorana.
|
|
|
|
|
Poslao: 18 Mar 2004 22:29
|
- Puky
- Scottish rebel
- Pridružio: 18 Apr 2003
- Gde živiš: u Zmajevom gnjezdu
|
Nisam bio na netu nekih 10 sati pa ne znam sta se izdesavalo na temama. Ali, ako je nastavljeno kao sto sam ja zadnje video oko 12h:
kill -9 politika
|
|
|
|