Poslao: 10 Okt 2006 01:39
|
- bocke
![Male](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Moderator foruma
- Glavni moderator Linux foruma
- Pridružio: 16 Dec 2005
- Gde živiš: Južni pol
|
Elem... Jedan interni dogovor je prerastao u ideju o necemu malo vecem... Posto nam Pegazekica dolazi u Bg u petak, mislili smo da iskoristimo to i napravimo jedno mini, mini, mini okupljanje. Ako ima raspolozenih i onih koji su u mogucnosti da svrate ovoga petka, pozivam ih da se jave na ovoj temi do petka ujutru.
Nacelno, okupljanje ce biti u 15h... Mesto sastanka: Spomenik na Trgu Republike (kod konja). Ako se neko ne snalazi dobro u Bgu, neka mi javi na PP kako i cime ce doci, pa cemo nesto smisliti.
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 10 Okt 2006 01:52
|
- Pridružio: 12 Feb 2005
- Gde živiš: Nis
|
A zato on doso da mi javi:) Nisam te videla, samo da znas... iskljucen mi je bio monitor...
Nego, nema sanse da ja dodjem..... sorry... imam ekskurziju u nedelju, pa mama bas i nije toliko rada da placa turu za Bg..... sorry... vrlo rado bih dosla, ali stvarrno! okolnosti su takve...izvini! Lepo se provedite... ali mnogo lepo se provedite!
|
|
|
|
|
|
|
Poslao: 10 Okt 2006 04:23
|
- bocke
![Male](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Moderator foruma
- Glavni moderator Linux foruma
- Pridružio: 16 Dec 2005
- Gde živiš: Južni pol
|
Nije frka... Ako bude bilo ljudi zainteresovanih za subotu lako cemo se dogovoriti... Ali prvo da cujemo ko nam se javlja.
|
|
|
|
|
Poslao: 10 Okt 2006 07:21
|
- tiringer
- Ugledni građanin
- Pridružio: 17 Apr 2006
- Gde živiš: u jednom srcu
|
ja sam za, konj mi "nije daleko", haha
a ja sam blizu, i trebala bi da budem slobodna ili "oslobodjena" u petak, pa cu se potruditi da dodjem da se upoznam sa vama...bilo bi mi drago, samo kvaricu vam prosek...
a petak - 13. bas lep datum -
ps. jao, pa ja obecala tortu kad se vidimo... kako to da izvedemo? mislim, lako cu je napraviti, lako cu je doneti, jos lakse cemo je pojesti, ali gde?
sta da radim? da "pravim", javite na vreme...
|
|
|
|
Poslao: 10 Okt 2006 07:44
|
- gamzzy
- Legendarni građanin
- Pridružio: 24 Apr 2003
- Gde živiš: Novi Sad
|
Ko zna, možda se i ja dovučem...