deleting

deleting

• Pridružio: 01 Maj 2004
  • Gde živiš: BELGRADE

imam kasperskog, spybot & ad aware ali me ubise isaddon.dll, isamini.exe i isamonitor.exe iako ne znam cemu sluze ovi fajlovi (nalaze se u prog files/videocompressioncodec dir-u.) kasperski ga detektuje kao trojanca i onda kao brise prilikom restartinga i tako se restartuje XP, 100x i sve u krug Bebee Dol

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Gde živiš: Wien

Napisi ime trojanca, onako kako ga je KAV detektovao.

Jesi li to skidao neki mediacodec? Navodno najbolji komplet codeca koji postoji?

bobby ::Napisi ime trojanca, onako kako ga je KAV detektovao.

Jesi li to skidao neki mediacodec? Navodno najbolji komplet codeca koji postoji?

e to.. poslednje sto sam skinuo je neki video codec bez kojeg navodno ne moze win media player:) a kaspersky prijavljuje da je trojan downloader.win32.zlob.arv

http://siri.urz.free.fr/Fix/SmitfraudFix_En.php

Prvo iskljuci tvoj antivirus.
Skini SmithFraudFix sa gornjeg linka.
Uradi kao sto je opisano na sajtu (link).

Nakon sto SmithFraud odradi svoje proskeniraj ponovo komp KAV-om, i vidi da li se Zlob ponovo pojavio.

bobby ::http://siri.urz.free.fr/Fix/SmitfraudFix_En.php

Prvo iskljuci tvoj antivirus.
Skini SmithFraudFix sa gornjeg linka.
Uradi kao sto je opisano na sajtu (link).

Nakon sto SmithFraud odradi svoje proskeniraj ponovo komp KAV-om, i vidi da li se Zlob ponovo pojavio.

hvala ti druze. obrisao ga ja ali mi nestade wallpaper? sad imam plavu pozadinu i nece ni jednu sliku da prihvati?Smile

Proveri da li ti radi screensaver, cisto da vidim da li sam na dobrom putu.

bobby ::Proveri da li ti radi screensaver, cisto da vidim da li sam na dobrom putu.

restartovao sam i sad je sve ok. btw, sta je zapravo radio ovaj virus?

Skida sa interneta programe i ubacuje ti ih u komp, izbacuje poruke o tome kako ti je komp navodno inficiran i preporucuje ti da skines neki navodno jako dobar antivirus...

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 832 korisnika na forumu :: 3 registrovanih, 1 sakriven i 828 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: babaroga, Milos82, 1107