I-Worm.Bagle.z

1

I-Worm.Bagle.z

• Pridružio: 14 Sep 2003

Zakrčio nam PTT od jutros. Samo ribam server sa Mail Washerom celo jutro. Valjda je nov pa oće da se dokaže.
I šta im je tu interesantno! Glupi balavci. U moje vreme smo se nadmetali i dokazivali s mnogo pametnijim stvarima. Dobra tuča, dobre ribe... triper je bio jedini virus s kojim si mogao da se pohvališ, a sad samo bulje u ekran i prave bezvezne crve.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • AxeZ 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Gde živiš: Novi Sad, Vojvodina

Nije to toliki problem do pisaca virusa. Da platforma na kojoj se izvrsavaju iole valja nijedan virus ne bi mogao da se razmnozava.

• Pridružio: 06 Maj 2003
  • Gde živiš: Apatin

Svaki dan mi stize mail sa servera da mi je poslan ovaj worm na adresu i da je odbijen zasto?

• AxeZ 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Gde živiš: Novi Sad, Vojvodina

Danilo ::Svaki dan mi stize mail sa servera da mi je poslan ovaj worm na adresu i da je odbijen zasto?

Zato sto ga tvoj provajder cisti pri dolasku na njegov mail server.

• Pridružio: 06 Maj 2003
  • Gde živiš: Apatin

To znam ali sto ga salju?

• Goran 
  • Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
  • Pridružio: 05 Maj 2003
  • Gde živiš: Singidunum

Da bi ti znao da je neko hteo nešto da ti pošalje, logično.

• mr_W 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 22 Mar 2004

@GoranK

Ali koliko je takva informacija uopste korisna ? Mene recimo uopste ne zanima informacija o tome da je neki zarazeni kompjuter meni pokusao da posalje neki virus. Takav mail mi je koristan isto koliko i sam virus - jedino sto sa njim mogu da uradim, jeste da nagazim na [DEL] taster.

• Goran 

Meni znači.
Evo situacije:
Neko mi pošalje "mail" i u njemu je pored virusa bilo i neko važno obaveštenje, OK dobio sam od provajdera samo pročišćen "mail" al u njemu vidim i ko je pokušao da mi ga pošalje pa mogu da obavestim tu osobu da poruku nisam primio zbog virusa.

• mr_W 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 22 Mar 2004

Hm, zar i ta mogucnost postoji ? (mislim, teoretski je jasno da je moguce), no.. Da se virus kachi na legalne mailove koje korisnik salje ?

• Goran 

Smile ne kažem da se virus nakačio na "mail" koji reglarno teče internetom, čak mislim da je to nemoguće, već da je neko ko mi šalje u trenutku slanja "mail"-a sa svog zaraženog kompa prikačio i virus pride uz poruku.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 734 korisnika na forumu :: 3 registrovanih, 0 sakrivenih i 731 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Dorcolac, Koridor, voja64