|
Poslao: 21 Avg 2004 10:13
|
- Goran
- Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
- Pridružio: 05 Maj 2003
- Gde živiš: Singidunum
|
A kakvi su tvoji utisci?
|
|
|
|
Poslao: 21 Avg 2004 22:31
|
- SVITAC
- Legendarni građanin
- Pridružio: 28 Apr 2003
- Gde živiš: Beograd
|
Pa ove on-line testove je sve prošao ..
Sada se zanimam sa pojedinim programima, pretraživačima, mail klijentima, kako raguje na update pojedinih programa i sl.
Videćemo .. za sada je ok .. samo što je izgled programa malo ružnjikav pa me nervira .. daleko kompleksniji od recimo Kaspersky Anti-Hackera ali sa tolikim opcijama može da zbuni početnike ..
|
|
|
|
Poslao: 14 Dec 2004 19:30
|
- Pridružio: 09 Dec 2004
- Gde živiš: Nis -> ***Durlan City***
|
SVITAC ::Pa ove on-line testove je sve prošao ..
Sada se zanimam sa pojedinim programima, pretraživačima, mail klijentima, kako raguje na update pojedinih programa i sl.
Videćemo .. za sada je ok .. samo što je izgled programa malo ružnjikav pa me nervira .. daleko kompleksniji od recimo Kaspersky Anti-Hackera ali sa tolikim opcijama može da zbuni početnike ..
Ok ali mislim da si delimicno upravu!Mislim da je Kasperky Anti-hacker
bas dobro resenje!Jeste mozda nije dobro za pocetnike koji pri tome ne znaju engleski i malko su glupi za te stvari Ali mislim da super obavlja
stvari I uzgred vec nekoliko puta me je spasao!
|
|
|
|
Poslao: 15 Dec 2004 01:24
|
- SVITAC
- Legendarni građanin
|
Da ali sa KAH'om sam na PC flamk'u bi otvorem delimično ..
Daleko od toga da je loš .. ali treba još da se razvija .. što KL svakako čini ..
|
|
|
|
Poslao: 26 Dec 2004 19:32
|
- Ironman
- Zaslužni građanin
- Pridružio: 10 Dec 2004
|
SVITAC ::Pa ove on-line testove je sve prošao ..
Videćemo .. za sada je ok .. samo što je izgled programa malo ružnjikav pa me nervira .. daleko kompleksniji od recimo Kaspersky Anti-Hackera ali sa tolikim opcijama može da zbuni početnike ...
Da li ga jos uvek koristis?Kakvi su konacni utisci?Preporuka(u poredjenju sa ostalim free verzijama)?
|
|
|
|
Poslao: 26 Dec 2004 19:52
|
- SVITAC
- Legendarni građanin
|
Ne .. probao ga samo .. inače nisam korisnik firewall'a .. sebi mogu da dozvolim taj lux .. što nije preporuka ostalim korisnicima.
Pošto koristim KAV koji u sebi ima implementiran firewall on mi je dovoljan za sada.
A Jetico firewall je unapredjen novijim verzijama sad baš skidam da vidim kakav je .. i da li ostao free ..
Ono što mi je najviše smetalo su raspored opcija i njihovo prikazivanje ..
Nekako mi ništa nije bilo logično .. izgledao je pretrpano .. sa opcijama koje bi zbunile i iskusnije korisnike ..
|
|
|
|