Poslao: 26 Sep 2004 13:32
|
- Kaca
- Super građanin
- Pridružio: 26 Sep 2004
- Gde živiš: blizuBG
|
Zdravo, programerskih narode!
Nisam imala vremena da idem tamo, pa Vas pitam kako je tamo. Ima li nesto novo o programiranju? A baza podataka?
Hvala.
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 26 Sep 2004 13:34
|
- Pridružio: 17 Apr 2003
- Gde živiš: Novi Sad, Vojvodina
|
Zdravo Kaca...sve zavisi od toga da li je neko bio a cisto sumnjam...
|
|
|
|
|
Poslao: 26 Sep 2004 16:21
|
- snoop
- Genghis Khan
- Pridružio: 18 Apr 2003
- Gde živiš: U kesici gumenih bombona...
|
ja sam bio.... samo nekoliko standova... Telekom Srbija, Simens, neke nisam ni zapamtio i ono sto sam dobro zapamtio to su tri standa knjiga... tamo se ima naci sta kome treba... ocekivao sam nesto vise, ali samo ona hala 3 i to jos ljudi na prste da prebrojis...
na Telekomovom standu nam je pricala o ADSLu kod nas...
prosle godine sam bio i bilo je bolje, ali najvise sam bio kako bih kupio knjigu, a posle sam otisao na Comtrade Computer Show... to je bilo 10x bolje od sajma kompjutera... makar si mogao da probas sta si hteo...
ocekujem Comtrade Computer Show 2004, ali nigde ne vidim reklame...
sve u svemu Sajam komjputera nije bio bas nesto...
pozdrav Kaca...
|
|
|
|
Poslao: 26 Sep 2004 17:00
|
- Kaca
- Super građanin
- Pridružio: 26 Sep 2004
- Gde živiš: blizuBG
|
Zdravo, snoop. Jeste, Comtrade je bolji od Comexpo, to sam iskusila tamo. Drago mi je sto nisam pogresila da nisam bila tamo. I, jedino preostalo da cekam dolaska Comtrade Compjuter Show pa da idem tamo. Ali postoji ponuda samo Microsoft, i nista vise. Mislim treba da dodju predstavnika za Linuxa, Apple, Mac, slicno OS... pa bih volela da vidim kako izgledaju programi...
Hvala i pozdrav snoop.
|
|
|
|
Poslao: 26 Sep 2004 21:00
|
- snoop
- Genghis Khan
|
ako imas informaciju kada pocinje Comtrade-ov Computer Show bio bih ti zahvalan kada bi mi rekla posto rado cekam takav jedan dogadjaj (treba mi Sony olovka )...
koji god da bude, meni je svejedno... voleo bih da vidim Mac na delu, ali ako ne bude, opet OK...
poz Kaca
|
|
|
|
|
|
Poslao: 09 Jan 2005 16:40
|
- snoop
- Genghis Khan
|
e stvarno.... ono je visebio sajam knjiga... da ne pricam koliko je mali bio (samo jedna hala)... Comtrade-ovShow je bio stvarno super, stim sto si mogao skoro sve tamo sto je bilo izlozeno i da isprobas na licu mesta...
ne znam zasto to vise ne odrzavaju...
|
|
|
|