Poslao: 05 Jan 2005 14:12
|
- Pridružio: 08 Jan 2004
|
E pokusao sam u opisu da budem sto precizniji...
Preporuka za dobar i jednostavan program koji moze kontrolisati sta se sve dize pri dizanju windowsa XP i po mogucnosti to iskljuciti, dakle, usteda memorije...
slicno task manageru samo naprednije malo...i sa opisima sevisa i programa koji se mogu fino iskljuciti...
e hvala puno i cao
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 05 Jan 2005 14:24
|
- Pridružio: 28 Sep 2003
- Gde živiš: Where to one has lived before
|
Sta fali msconfig-u?
|
|
|
|
Poslao: 05 Jan 2005 21:22
|
- Bone Collector
- Legendarni građanin
- Pridružio: 18 Apr 2003
- Gde živiš: Beograd
|
mislim da spysweeper ima takve mogucnosti
a mozes da isprobas i Spybot Search & Destroy (u advanced modu) daje dosta informacija o programima koji se podizu kao i savet da li iskljuciti ili ostaviti i kakve posledice mogu nastati posle iskljucivanja
|
|
|
|
Poslao: 06 Jan 2005 09:45
|
|
Ok..
ma nije za mene ja radim sa MSCONFIG-om al kad ides kod nekog on nece da "prcka" po sistemu tako vec hoce nako al haj...
SpyBot imam a ovaj drugi cu da vidim...aj
|
|
|
|
|
Poslao: 06 Jan 2005 12:27
|
|
Taj ti link trazi korisnicko ime i lozinku al hvala nasao sam na netu...
cao
|
|
|
|
Poslao: 06 Jan 2005 14:21
|
- Goran
- Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
- Pridružio: 05 Maj 2003
- Gde živiš: Singidunum
|
Mora da se nisi u prvom momentu logovao na MC, radi savršeno dobro.
|
|
|
|
Poslao: 06 Jan 2005 14:41
|
- Pridružio: 23 Dec 2004
- Gde živiš: Kragujevac
|
Mozes da uzmes Easy Cleaner mnogo dobar programcic.Imas i za ciscenje nepotrebnih fajlova,registry.start up
|
|
|
|
Poslao: 06 Jan 2005 19:45
|
- beli0135
- Executor
- Pridružio: 03 Jan 2005
- Gde živiš: Beograd
|
Moja preporuka je instalirati program WinPatrol. Prezadovoljan sam njime. Daje sve i potpune informacije (ako najdete krack za opciju PLUS) o svakom servisu, DLL-u, Exeu i ostalim fajlovima, tako da sa njim tacno znate sta je sta.
Takodje, ne dozvoljava upis ili brisanje iz registra, postavljanje u start-up, startovanje svake nove stvari bez vaseg odobrenja.
(Nije firewall program).
Tako da vam sistem cini dosta sigurnijim bas zbog toga.
|
|
|
|
Poslao: 10 Jan 2005 03:14
|
- Vodolija
- Legendarni građanin
- Pridružio: 24 Feb 2004
|
Windows Startup Inspector (Freeware)
Imate li na svom računalu gomilu instaliranih programa, a ne znate koji od njih se automatski podižu zajedno s Windowsima? To usporava bootanje, kao i rad Windowsa, zbog gomile procesa koji se vrte u pozadini. Bez panike, na scenu tada stupa Windows Startup Inspector, pomoću kojeg možete kontrolirati kojim programima želite dopustiti pokretanje, a kojima ne. Sve detaljnije informacije, kao i preuzimanje programa, možete naći na autorovim stranicama. Windows Startup Inspector
|
|
|
|