Mail.ru Cloud servis - poklon 1TB

3

Mail.ru Cloud servis - poklon 1TB

• Milan
  • Pridružio: 17 Dec 2007
  • Gde živiš: Niš

Rekoše mi kolege sada da se jezik sajta može promeniti na engleski:
Ещё - > Настройки, pa u donjem desnom uglu Язык: русский, tu se izabere engleski

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • helen1  Male
  • Anti Malware Fighter
    Rank 2
  • Master učitelj
  • Pridružio: 27 Avg 2005
  • Gde živiš: Novi Beograd

Mislim da je to samo za mail, za cloud je samo ruski. Bar kod mene se vidi to Ещё, ali ne moze da se klikne na to.

• Milan

Da, biće da je tako. Svakako, Chrome ga prevodi sasvim zadovoljavajuće.

• Fil  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 11 Jun 2009

Odlično, napravio sam nalog, dobio 1 TB.
Google Translate je savršeno odradio posao, kao što se vidi odavde:

Kreirao sam foldere, sve se lepo radi uz Google Translate.

Ima podršku za Windows, Mac, kao i 32-bitni i 64-bitni Linux.

Odlično Smile

Stavio sam temu u fokus, neka je dok ne istekne promocija, za Jovandan.

• Pridružio: 14 Feb 2008

Samo da se ne izgubi, da dobijete 1TB morate instalirati aplikaciju, za mene je to bilo :
- Registracija
- Ponovo klik na link iz drugog posta
- Klik na reklamu za 1TB na samom "klaudu"
- Preuzimanje aplikacije
Nakon povezivanja aplikacije dobijete 1TB.

Mail.ru je mnogo jaka kompanija tako da verujem da će trajati poprilično dugo ovaj prostor.
Svejedno ni ja nemam 1TB kući a nisam imao priliku da kačim velike fajlove ranije na drugim servisima zbog ograničenja prostora.

Hvala Ziveli

• Fil  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 11 Jun 2009

Yup, ima aplikacija za PC i za Android.
Nego, Srki, jesi li provalio da li je moguće ovu desktop aplikaciju prebaciti na engleski?

• Pridružio: 14 Feb 2008

Ne, verujem da je pisana sa ruskim UI-om. Uostalom i nema mnogo toga kod desktop aplikacije, zar ne ? Ja sam video do sada samo tray context meni sa par opcija, što se podešavanja tiče samo proxy i to je to.

Evo i nekog mog prevoda :

Koji verovatno nije tačan ali je dovoljno da se shvati poenta, ja mislim.
Ne znam samo šta znači obeleženi unos.

• Milan

ThePhilosopher ::Ima podršku za Windows, Mac, kao i 32-bitni i 64-bitni Linux.ThePhilosopher ::Yup, ima aplikacija za PC i za Android.I za iOS. Obe aplikacije za mobilne telefone su na engleskom jeziku.

• Pridružio: 06 Feb 2012

I ja sam se registrovao. Very Happy

Nego.
Koliko inace daju prostora na cloudu...jer sam vidio da prije preuzimanja programa i povezivanja, da sam imao 100GB?
Bas su darezljivi Mr. Green

• Milan

Baš tako, 100GB bez aplikacije, a 1TB sa aplikacijom.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1146 korisnika na forumu :: 90 registrovanih, 5 sakrivenih i 1051 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: acov34, Alooo, Andrija357, Aquarius73, babaroga, Bane san, Ben Roj, Bobrock1, bojank, Boris90, Botovac, bpvl, darkangel, Dimitrije Paunovic, Dimitrise93, doktor1964, dovlafkcz, dragoljub11987, esx66, Frunze, gorankuba, goxsys, HrcAk47, Igritelj, Ivan Campo, ivicasimo, Jakonjveliki, janezek67, Japidson, Jomini, Jozo74, jukeboxer, kobaja77, Kobrim, krkalon, kybonacci, Limeni91, M74AB3, Makeitdrip, maksi007, Manjane, mauglibn, mercedesamg, metallac777, Metanoja, Miki01, milenko crazy north, milimoj, moldway, N.e.m.a.nj.a., narandzasti, nebkv, nemkea71, nevjerna beba, nextyamb, Novakomp, oldtimer, olujnik, opt1, Panter, Papadubi, predragc, Prometeus, rajkoplje, raster12, sap, sasovsky, Sirius, Sićko, SOVO515, Strasni JA, tanakadzo, Tribal, UAV operator, uruk, USSVoyager, vaci, vathra, Vica1958, vlad the impaler, voja64, vukan0799, vukovi, Vzor50, Wrangler, Zandar, Zanim98, zdrebac, Zorge, šumar bk2