najgore je sto kad je vide uzivo svi kazu okej je,devojka lepa je ostali lepa je jer je mnogo detalja na slici se ne vidi lepo kad je gledas sa metra to je sve mnogo lepse u celini boje su jace ciste lice,brojevi,... skinucu je ja kad tad,nije ti to nesto proces traje 2 godine tretman je oko 100e na svaka tri meseca skine se od 3 do 10 tretmana to je neosetna para,ja sam za kada dosadi,sve dodje i prodje,tehnika napreduje,jeste da je solidna ideja da se doradi a sta ako se i to zajebe...,ja ipak gledam drugacije,sutradan cu imati decu,ne pijem ne pusim ali eto pao sam na to iskusenje,pa ako mogu to srediti sto da ne sredim ne postoji nista vrednije od svog duhovnog mira i zdravlja mada se ovde ne radi o zdravlju ali se radi o lepoti tela...svako ima svoje misljenje,moje misljenje je ako se greska moze ispraviti zasto da ne,jeste da kosta,mozda to kosta sada toliko zato sto je novo,verujem da ce kroz par godina to biti mnogo jeftinije...ja sam resio sta cu i kako cu,kao sto kazes pa i nije ti nesto,vazno da nije najgora,Boze moj nasi ocevi tetovirali glupa sidra na rukama natpise srca bezvezna pa stoji ceo zivot,meni su najbitniji brojevi tj. reci ... da trazim majstora da mi je doradi ne pada mi na pamet pre cu srediti gresku za 500evra skuplje nego platiti 500evra da mi uradi nesto bolje ili mozda gore to se nikad nezna,... jos jednom kazem stvarno ko resi da radi tetovazu da ne ide kod bilo kog majstora ,svi oni mogu da preslikaju neki tribal ali raditi nesto svoje neke svoje slike koje neko radi prvi put u zivotu je veliko ?
|