Poslao: 17 Avg 2015 18:09
|
- neazovacmihovil
- Novi MyCity građanin
- Pridružio: 17 Avg 2015
|
kako ponovno dobiti dozvolu za vojni deo jer sam kolko vidim potpuno banovan sa vojnog dijela i to na osnovu neutemeljenih implikacija o mom identitetu navodnog twiteraša sa identičnim nikom ...malo mi je to neozbiljno iako sam se jasno pružio dokaze da se ne radi o meni.
Hvala!
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 18 Avg 2015 13:42
|
- Killer7
- Super građanin
- Pridružio: 12 Jul 2012
|
Video sam u onoj temi poruke od @Nindja san,stvarno ono je bezobrazluk.Ocekujes da ce ljudi biti na tvojoj strani ako si ispao faca i izvredjao @Drummera? I jos kazes da ti nisi kriv i da korisnici tebe kritikuju? Batali sinko malo oladi...
Mi ti pomazemo a ti ne umes ni da kazes koji ti je tacan problem.
|
|
|
|
|
Poslao: 18 Avg 2015 13:50
|
- SlobaBgd
- Mod u pemziji
- Pridružio: 10 Okt 2005
- Gde živiš: Beograd
|
Ma to je bilo još 2013. godine, i završeno je. Nema smisla vraćati se na stari slučaj.
Slučaj koji ima @neazovacmihovil treba da mu pojasne moderatori sa vojnog foruma, ako vide ovu temu. Javiću ja nekom od njih da svrati.
|
|
|
|
Poslao: 18 Avg 2015 21:30
|
- Sirius
- Moderator foruma
- Sad radim sve ono što pre nisam stizao.
- Pridružio: 17 Maj 2006
- Gde živiš: I ja se pitam...
|
Videli. Amin.
|
|
|
|
Poslao: 19 Avg 2015 18:53
|
- neazovacmihovil
- Novi MyCity građanin
- Pridružio: 17 Avg 2015
|
Napisano: 19 Avg 2015 18:47
SlobaBgd ::Ma to je bilo još 2013. godine, i završeno je. Nema smisla vraćati se na stari slučaj.
Slučaj koji ima @neazovacmihovil treba da mu pojasne moderatori sa vojnog foruma, ako vide ovu temu. Javiću ja nekom od njih da svrati.
Hvala!
Dopuna: 19 Avg 2015 18:50
Killer7 ::Video sam u onoj temi poruke od @Nindja san,stvarno ono je bezobrazluk.Ocekujes da ce ljudi biti na tvojoj strani ako si ispao faca i izvredjao @Drummera? I jos kazes da ti nisi kriv i da korisnici tebe kritikuju? Batali sinko malo oladi...
ne znam o žemu se radi zaista, ne mora biti nitko na mojoj strani, uglavnom hvala na pomoći moja jedina želja je da mogu doći i barem čitati postove na vojnom delu foruma, @Nindja san ??? jel to nešto otprije ili ????
Dopuna: 19 Avg 2015 18:53
Killer7 ::Video sam u onoj temi poruke od @Nindja san,stvarno ono je bezobrazluk.Ocekujes da ce ljudi biti na tvojoj strani ako si ispao faca i izvredjao @Drummera? I jos kazes da ti nisi kriv i da korisnici tebe kritikuju? Batali sinko malo oladi...
vredjao i ispao faca ... gledaj sa 43 godine ispast faca baš i nije nešto
|
|
|
|
Poslao: 19 Avg 2015 21:41
|
- cezar 35
- Moderator foruma
- Pridružio: 19 Feb 2006
- Gde živiš: Banja Luka
|
Sirius ::Videli. Amin.
Aman ljudi, kod nas na MCM nema price, pravdanja, a ni prigovora savesti.
Drzimo se one: "Vuk dlaku menja, al' cud nikada"
Epilog: Nesrecni @neazovacmihovil se nije uspesno preobrazio, banovan je i njegova noga nikad nece stupiti na svetu zemlju MCM-a
|
|
|
|
Poslao: 20 Avg 2015 20:24
|
- mihovil78
- Novi MyCity građanin
- Pridružio: 09 Jul 2013
|
ajde dobro bar neka obavjest...ok to mi je diovoljno..iako ne znam kakva je to zla moja čud no, vi ste tako procijenili..i ostatk MyCityja je izuzetno zanimljiv tek sam sad vidio koliko zapravo ima zanimljivih APOLITITIČNIH tema. Lijep pozdrav!
|
|
|
|