Blizanci Blizanci

Blizanci Blizanci

offline
  • Pridružio: 16 Feb 2007
  • Poruke: 270

U ovoj sintezi i pdznaka se sasvim ovim osobinama za Blizance, koje daju karakteristican pecat ovoj licnosti: hitrinu njenog intelektualnog uvidjebna, lakocu u donosenju sudova i nedostatka stvarne duhovne dubine. Iz ovog polja radja se brilijantan, duhovit tip, poretljiv i zanimljiv za sve probleme sveta, mada bez fizioloske sposobnosti da didje do prave sustine stvari i samog zivota.
Poput matematicara koji ce pojednostaviti svoje racune sve sazetiljijim i sazetijim obrascima, Blizanac - Blizanac je domisljato lenj. Desava mu se, medjutim, da ustukne pred previse teskim problemom ili preprekom, te da zurno zobidje i, ako mu pomisao na to ne smeta, zaboravi. Ako ne stigne na cilj koji je prvobitno odredio, on ce jednostavno odrediti drugi, a niz uspeha tumacice kao niz iskustva koja vode necem neopisivom, u svaom slucaju ostvarenju njegove licnosti.

Ali cesto se desava da zbog stalnog polacenja dupli blizanac zapravo nigde ne dospeva. Nesposoban da se trajnije usredsredi, da podre u suštinu stvari, on prelece kulture i situacije, menja zanimanja i adrese.
Stvarnost dozivljava kao apstrakciju: mnogo su manje vazne same cinjenice od nacina na kojih on dozivljava. Danas je ovde sutra tamo i nema mu ravnog u sposobnosti prilagodjavanja neprijatnosti.
Ova kameleonska licnost koja se rodi srodi sa srecdinom u kojoj dela i da svoje ponasanje prilagoditi ljudima oji je okruzuju. Taj veciti mladic sa vise lica i u stalnom pokretu ume da menja pravila igre, da oko sebe seje uznemirenost, da izmeni poredak koji je izgledao tako stabilan. Blizanac - Blizanac je majstor dvostruke igre, sanpion dvosmislenosti. Bezi od svake navike, namerno je ne uhvatljiv, prilagodjava se duhu vremena, plovi prepusten okolnostima. Ali o je on u stvari, kuda zeli da stigne...da li to i on zna?...
Vrlo ste prilagodljivi, promenjivi kao vreme, danas ste ovde - a sutra ko zna gde !
Imate veoma razvijeno osecanje za prakticno a promenjivost vam zavisi od naknadnog, cesto mudrijeg razmisljanja. Dupli blizanci se vrlo cesto pretvaraju u Strelca, sto bi se relo u prirodu suprotnog znaka. Imate potrebu za pokretom, za mobilnoscu i sklonost da se raspete, da ne ispunite uvek ono sto obecate i vesti ste u obavljanju vise stvari istovremeno. Zato povedite racuna o nestabilnosti ! Morate nauciti da se oncentrisete, a da ne delujete impulsivno.
Vi ste zabavni, drustveni, zivahni, nemirni. Neverovatna lakoca kojom komunicirate. Vasa zelja za druzenjem, za poznanstvima vise je nego dominantna.
Brzim zakljucivanjem mozete izvuci ono najbolje od drugih. Posto ste sposobni, duhoviti drustvo vam oprasta povrsnu crtu koju posedujete.
U svakom slucaju, sa takvom prirodom imacete tesoca da zaigrate sopstveni identitet, jer ste podeljeni izmedju onoga sto jeste i kao osoba koja zeli da dejstvuje na stetu emocija, i sto jeste kao osoba koja zeli da emotivno reaguje na ustrb akcije...

Ako niste znali istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horosopu ima i Henry Kissinger. On vam, u neku ruku, dodje kao " Astroloski blizanac "...

Uh, otprilike je tako, ne bih sad u detalje nije lako biti dupli Blizanac definitivno, s tim što sam baš okrenuta duhonom i nisam lenja,i kreativna sam, mislim da globalno ako gledamo analizu karektera sa strane astrologije blizanci nisu uopšte lenji već puni energije...Jedna od omiljenih mi parola je: Ja znam šta neću al ne znam šta hoću....jedinstvno i borba suprotnosti......( Zagrljaj -ovo je blizanac Mr. Green )

Ja sam cuo da dupli blizanci cine cetiri coveka u sledecim kombinacijama:
4 muskarca
4 zene
1 muskarac i 3 zene
2 muskarca i 2 zene
3 muskarca i 1 zena.

Lenji su , znam po sebi Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 310 korisnika na forumu :: 3 registrovanih, 0 sakrivenih i 307 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Shilok, Trpe Grozni, šumar bk2