Ko su idoli mladilma u Srbiji?

Ko su idoli mladilma u Srbiji?

offline
  • Pridružio: 04 Jan 2006
  • Poruke: 190

Pitanje je, nadam se, potpuno janso.
Na koga se maladi u Srbiji ugledaju? Razlikuju li se idoli mladih ovde od idola mladih u svetu? U cemu su te razlike i koji su njihovi uzroci?
A može, onako usput, i ko su vaši idoli. Wink
Pa, pisite Smile ...

idoli ili uzori?

sto se idola tice, drzim se druge Bozje zapovesti (barem mislim da je u pitanju druga)

Pa, idoli i uzori su donekle sinonimi. Uzmimo ih kao sinonime. Smile
Znam da idol moze biti i mnogo siri pojam od uzora, ali zadrzacemo se na uzorima. Znate li mozda da je radjeno neko istrazivanje o tome?

jeste neko istrazivanje radjeno ali nisam obratio paznju
ne citam preterano novine a mislim da je u pitanju "Politika" sto se tog istrazivanja tice

Hmmm....obično svi kažu da nemaju idole, bla, bla............mislim da je to neiskreno....svi mi imamo neke svoje idole, bilo koje vrste :shock: ...........Priznajte ljudi, svi bi mi da se ugledamo na nekog ko je iole uspeo, ispunio svoj život.........i proživeo ga onako full...recimo Jimm Morrison. :shock:

ukljucis tv...pustis pink...pogledas one narodnjake petkom uvece..voditelje i vodeiteljke...i odgovor ce ti sam doci Smile

http://www.kobajagrande.com/?go=klip&fajl=srpskamajka.wmv

Ako je ovo idol klinkama u Srbiji, mozemo svi kolektivno da se ubijemo. Da se ja nesto pitam, nakon ovog bih joj dozivotno zabranio da se pojavljuje na nacionalnoj televiziji!
Ne, ja nisam konzervativan, ali mora da se znaju neka pravila, i mora se pristojno obuci za pojavljivanje na nacionalnoj televiziji, a ne pokazati sisu svima (izvinjavam se na izrazu). Ako ce vec da se pokazuje, ima gde! Em je nepristojno obucena, em jos skrece paznju na grudi kao nekim popravljanjem. STRASNO!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 826 korisnika na forumu :: 3 registrovanih, 0 sakrivenih i 823 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: avijacija, MilosKop, šumar bk2