Meso-Breskve-Med Combo

1

Meso-Breskve-Med Combo

offline
  • Pridružio: 11 Sep 2006
  • Poruke: 60
  • Gde živiš: Beograd

(za jednu osobu)

Skinuti kozu sa breskve, i iseci je na kockice.
Dve snicle posuti sa vegetom/zacinom C i karijem, pa zatim preliti sa jako malo ulja i ostaviti da odstoje desetak minuta.
U tiganju istopiti puter/maslac (ja to sve radim od oka ali recimo da ona mini kocka odgovara kolicini) i staviti meso da se przi. Kada je meso polugotovo, staviti breskve na njega (slobodno neka padne i koja u tiganj da se pomesa sa sokom od mesa i puterom) i krchkati dok se meso ne ispece. Kada je gotovo, a dok je tiganj jos topao, dodati med na breskve i meso i pustiti da malo odstoji, staviti sve to na na tanjir i preliti sokom nastalim kombinacijom putera, mesa i breskvi.

Inace umesto snicli, moze da se koristi i rolat sa mesom.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
  • Pridružio: 22 Jun 2005
  • Poruke: 7912
  • Gde živiš: Moskva, Rusija

Uuuu, ovo zvuci bRezobrazno. Da nisam prehladio stomak sad bih otisao do samoposluge po breskve i med Smile Ce se proba uskoro... Smile



offline
  • Pridružio: 11 Sep 2006
  • Poruke: 60
  • Gde živiš: Beograd

Samo pitaj kumu kakvo je Wink

offline
  • Pridružio: 07 Avg 2005
  • Poruke: 400
  • Gde živiš: Zemun

kvasaclimited ::Samo pitaj kumu kakvo je Wink

Pa, "kumo" ovo je izgleda mnoooogo dobro. Smile

offline
  • Pridružio: 19 Maj 2005
  • Poruke: 5224
  • Gde živiš: Oslo

Kako uvek naletim na ove divote pred kraj radnog vremena. Ovo je bilo surovo! Oci mi ispadaju od gladi a ti tako... smešak

offline
  • Emil Beli
  • Pridružio: 03 Jan 2005
  • Poruke: 2990
  • Gde živiš: Beograd

Ovo treba probati. Znam da su med i limun najbolja varijanta za piletinu - stari kineski recept i mnogo je dobar.
Stari madjarski, koji jedem od malena je pecena ccurka sa sosem od visnje. to je fenomenalno

offline
  • Pridružio: 11 Sep 2006
  • Poruke: 60
  • Gde živiš: Beograd

Breskve se jos mogu nabaviti, meda u izobilju, sta cekate?
I javite kako vam se dopalo.
Inace ja to imam u planu sutra da pravim za rucak..

offline
  • x-tina  Female
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 08 Jun 2005
  • Poruke: 651
  • Gde živiš: ...

a koje snicle su najbolje za ovo, junece, telece, svinjske, koje meso koristite? ... ja mislim junece.

offline
  • Pridružio: 11 Sep 2006
  • Poruke: 60
  • Gde živiš: Beograd

Ja sam koristio junece ali kapiram da mogu i svinjske da prodju.

offline
  • Pridružio: 23 Jun 2004
  • Poruke: 3996

Spremala ja danas, ali sa piletinom. I bilo je fantasticno! I jos sam narendala lesnike preko... mmmmm

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1078 korisnika na forumu :: 34 registrovanih, 2 sakrivenih i 1042 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, babaroga, Bobrock1, draganl, dule10savic, flash12, havoc995, JimmyNapoli, koom0001, Kubovac, kybonacci, Lucije Kvint, LUDI, Marko Marković, mgolub, Mi lao shu, Miki01, mikrimaus, Milometer, Milos1389, milutin134, nebkv, nenad81, nextyamb, operniki, pein, raykan, Smajser, Srki94, stegonosa, styg, Tvrtko I, vathra, zbazin