Pirinadz nesto...

Pirinadz nesto...

offline
  • Pridružio: 11 Sep 2006
  • Poruke: 60
  • Gde živiš: Beograd

Sitno seckanu glavicu crnog i 2-3 chena belog luka proprziti na puteru ili maslinovom ulju pa dodati blago nedokuvani pirinadz (sto ce reci da je ubacen u vrelu vodu na par minuta.) i zatim krchkati par minuta. Dodati sitno seckane pecurke, sargarepu, kari, djumbir, malko vode i sve to preliti sa dosta soja sosa pa pustiti da se kuva jos desetak minuta.
Za kraj se moze u mix dodati malko origana ili sitno seckana cetvrt mandarine.

Ja licno ovo jedem klot ali moze da se koristi i kao smesa za punjenje curke, bifteka i slicnih stvari.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • x-tina  Female
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 08 Jun 2005
  • Poruke: 651
  • Gde živiš: ...

pa ovo je ustvari neki oblik rizota... zvuci ukusno.



offline
  • Pridružio: 11 Sep 2006
  • Poruke: 60
  • Gde živiš: Beograd

Pa..ukus je karakteristican. Meni je super, mada se ljudima koji nisu navikli na malo drugacije ukuse ne svidja..

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1078 korisnika na forumu :: 31 registrovanih, 7 sakrivenih i 1040 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Ben Roj, Bickoooo, bojcistv, Bubimir, cavatina, Djokislav, Grond, hvost, Kubovac, Magistar78, mercedesamg, Metanoja, MiG-29M2, Miki01, milenko crazy north, milos.cbr, mrav pesadinac, Parker, prle122, raketaš, sasa87, savaskytec, skvara, stegonosa, theNedjeljko, Tvrtko I, VJ, vukovi, Wrangler, šumar bk2