Preporuka pri kuvanju pasulja

Preporuka pri kuvanju pasulja

offline
  • Pridružio: 30 Jan 2006
  • Poruke: 14
  • Gde živiš: relacija KG-BG

Kada se kuva, stavite nanu (kesicu do dve ili mrvljeni list)! stvarno deluje na "stomacne probleme" posle pasulja!provereno!!!!



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 27 Avg 2005
  • Poruke: 26

I obavezno promeniti vodu posle prvih sat vremena kuvanja, naliti novu, i tek onda ubacivati ostale sastojke i nastaviti da se kuva.



offline
  • dekao  Male
  • Moderator foruma
  • Dejan Trajković
  • Realist painter
  • Pridružio: 06 Apr 2006
  • Poruke: 3607
  • Gde živiš: Somewhere in time

Probajte da pre zaprske ubacite jednu solju kecapa i bosiljak.Ispadne sjajno. Samo ne preterujte ni sa jednim ni sa drugim jer inace preuzmu sav miris.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1005 korisnika na forumu :: 20 registrovanih, 3 sakrivenih i 982 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bobomicek, ddjxxi, Dorcolac, E_Kurir, Georgius, ivan1973, kuntalo, lord sir giga, Mercury, Milos ZA, novator, Pohovani_00, Prašinar, ruma, Sirius, Smajser, tubular, virked, |_MeD_|, šumar bk2