Preporuka pri kuvanju pasulja

Preporuka pri kuvanju pasulja

offline
  • Pridružio: 30 Jan 2006
  • Poruke: 14
  • Gde živiš: relacija KG-BG

Kada se kuva, stavite nanu (kesicu do dve ili mrvljeni list)! stvarno deluje na "stomacne probleme" posle pasulja!provereno!!!!



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 27 Avg 2005
  • Poruke: 26

I obavezno promeniti vodu posle prvih sat vremena kuvanja, naliti novu, i tek onda ubacivati ostale sastojke i nastaviti da se kuva.



offline
  • dekao  Male
  • Moderator foruma
  • Dejan Trajković
  • Realist painter
  • Pridružio: 06 Apr 2006
  • Poruke: 3607
  • Gde živiš: Somewhere in time

Probajte da pre zaprske ubacite jednu solju kecapa i bosiljak.Ispadne sjajno. Samo ne preterujte ni sa jednim ni sa drugim jer inace preuzmu sav miris.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 923 korisnika na forumu :: 56 registrovanih, 2 sakrivenih i 865 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -[CoA]-, Aquarius73, Arahne, awathorn, Banovo Brdo, bokisha253, boro975, boxbole, brundo65, Chainsaw, Coficab, cvrle312, darkdruid72, Darko8, DejanSt, Drakce65, GrobarPovratak, havoc995, Hitri, iceburn, Igor Antonic, Kajzer_Soze, knutveliki, kunktator, kuntalo, luja, luka35, m0nstrum_, Magarac, mayorlany, mercedesamg, Mercury, Milan Miscevic, milenko crazy north, nemkea71, nerislav2025, Niko Bitan, pein, pera bager, Profesor_018, raptorsi, RED4G-304, Samo gledam, Sančo, sekretar, spektorsky, stegonosa, Stoilkovic, Stoorb, su27, Tas011, trpche, Vlad000, zlaya011, ZZZ, šumar bk2