Ljubav jednog muskarca

1

Ljubav jednog muskarca

offline
  • Pridružio: 17 Jul 2005
  • Poruke: 3097
  • Gde živiš: "Daleko od Negdje"

Mr. X ::Ona spava.
Gledam njeno tijelo koje je samo djelimicno prekriveno plahtom. Savrseno. Spava na stomaku, desnom rukom je obgrlila jastuk, lijeva je pruzena niz tjelo. Desna noga lagano savijena u koljenu. Dodje mi da je milujem, ali se bojim da je ne probudim. Gledam je jos malo. Laptop mi je u krilu, mnogo me posla ceka. Zavrsavanje jos jednog napornog ali uspjesnog poslovnog dogovora. Nadam se da cu poslije ovoga imati vise vremena za nju. Tako je strpljiva sa mnom. Uvjek me ceka.
Pogled mi opet leti ka njoj. Slusam kako dise. Crna duga kosa joj se razbarusila i okruzuje njenu lijepu glavu. Trepavice joj duge. Jos crnje nego kosa. Usne rumene. Osjecam neki grc u stomaku dok je gledam. Dal’ je to ljubav, ali taj osjecaj mi se vrati kada pomislim na nju. Kada pozelim da je poljubim, da je vrhovima prstiju pomilujem po licu. Priblizim svoje usne njenom ramenu, zelim da je poljubim. Osjecam miris njene koze, mirise kao jorgovan. Glatka koza me zove. Pozelim da je ljubim do besvjesti, dok je ne probudim pa da zajedno krenemo na put uzbudjenja, da zajedno trazimo vrhunac zadovoljstva a kada ga nadjemo da se zajedno zgrcimo u ljubavnom bolu, u jednom trenutku u kojem sve prestaje da postoji …. Samo ona, samo ja. Samo nas znoj koji nas sljepljuje jedno za drugo dok se drzimo sa strahom da ako se pustimo da cemo da se izgubimo. Samo nasi uzdasi kojima komuniciramo u toj extazi. Ne, neka spava. Ja i onako moram da radim. Ako je probudim onda ce da se ljuti sto sam joj dao da zaspi. Kaze da je spavanja pored mene gubljenje vremena. To samo ona moze da smisli. A znam koliko voli da spava.
Palim jos jednu cigaretu. Pokusavam da se skoncentrisem na rad. Za koji trenutak ....................
Cujem sustanje plahte. Pogledam je. Okrece se na drugu stranu. Jos uvijek spava. Sada je plahta poguzvana zaglavila izmedju njenih dugih nogu. Nekako je se spetljala i tu ostala. Sada je njena desna noga prebacena preko lijeve ali je otkrivena. Kao da je cujem da me doziva. Kao da se budi i mazno me miluje. Ociju jos sklopljenih od sna, ali osmjeh na licu mi sve govori.
Tesko mi je da radim pod ovakvim uslovima. Ostavljam posao na stranu. Pruzam se pored nje i lagano je ljubim i milujem. Neka se budi polako, Ubrzo joj pronalazim usne i tada shvatam da je skroz budna, ali samo uziva u jutarnjem mazenju. Ljubi me prvo polako a onda strasno. Kao da zeli zivot iz mene da izvuce. Nasa igra bez granica se nastavlja.

Posao moze da ceka. Sada moram da nadjem vrijeme za nju.

Ja sam pocela da placem... Hocu da meni neko napise ovako nesto.. Crying or Very sad

Limit ::Ja sam pocela da placem... Hocu da meni neko napise ovako nesto.. Crying or Very sad

slazem se, ja bih isto volela da meni neko poklanja ovoliko paznje, da voli.. Sad(

Prelepo... Opisuje tipicnog muskarca... Onog koji cuti i u sebi skirva najiskrenije i najdublje emocije prema zeni. Moracemo im zaviriti u dnevnike, sigurno nijedan nece pokloniti nesto ovako napisano. Smile

@Svetlanice, pitanje je da li oni umeju ovako nesto i da napisu a ne da poklone devojci..
primetila sam da se mnogi sakrivaju iza svojih osecanja, da nece da se otvore..

Citat:Moracemo im zaviriti u dnevnike

a, zasto mislis da neko takav pise dnevnik?

Ah, jadna ti... Svi ti zatvoreni i bezobrazni muškarci. Mr. Green

Deder, devojke... Pa, ima muškaraca koji znaju da pišu... Šta je tu čudno? Wink

Doduše, mnogo je lakše napisati, nego reći. A za otvaranje... Pa... Hm... Ima i tu neka logika. Retko kojoj ženi je interesantan muškarac koji odmah otkrije sve karte. Koliko god da se žalite, ipak vi volite tajanstvenost i zatvorenost. Wink

@bocke jedno je otkriti sve karte, a drugo povuci se skroz u sebe, zatvoriti svoja osecanja iz ko zna kojih razloga. Zasto, da ne bude povredjen ili sta? Cak i kad zna da su uzvracena osecanja, mnogi se povlace, to mi je malo cudno..

Catrin ::@bocke jedno je otkriti sve karte, a drugo povuci se skroz u sebe, zatvoriti svoja osecanja iz ko zna kojih razloga. Zasto, da ne bude povredjen ili sta? Cak i kad zna da su uzvracena osecanja, mnogi se povlace, to mi je malo cudno..
Mi, muskarci, smo poznati po tome da idemo iz krajnosti u krajnost Very Happy

Catrin ::@bocke jedno je otkriti sve karte, a drugo povuci se skroz u sebe, zatvoriti svoja osecanja iz ko zna kojih razloga. Zasto, da ne bude povredjen ili sta? Cak i kad zna da su uzvracena osecanja, mnogi se povlace, to mi je malo cudno..

@Arrow da da, catrin. :-)

@bocke,
pricaj nam o ovoj zadnjoj recenici. Mr. Green ? smešak

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 879 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 3 sakrivenih i 833 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Andrija357, aramis s, Ben Roj, bladesu, bufanje, cavatina, comi_pfc, Denaya, Djokislav, dragoljub11987, dule10savic, flash12, gomago, HrcAk47, Istman, ivan979, kolle.the.kid, kybonacci, ljuba, lord sir giga, mackenzie, mačković, MB120mm, mikrimaus, Milometer, milos.cbr, mrav pesadinac, Niko Bitan, nizam, Oscar, Panter, prle122, radionica1, RED4G-304, rodoljub, S2M, Simon simonović, sombrero, StefanNBG90, vaso1, vladaa012, Yellow Pinky, 125