Bachvanske shnicle

Bachvanske shnicle

offline
  • Pridružio: 12 Apr 2006
  • Poruke: 216

* 1 kg svinjskih šnicli
* malo brašna
* malo ulja
* beli luk
* peršun
* čaša paradajz sosa

Priprema

Šnicle malo izlupajte, posolite i ostavite da odstoje. Zagrejte ulje i šnicle uvaljane u brašno kratko propržite. Ako nemate veliku šerpu možete ih poređati i u dva reda, s tim što one prvo pržene treba da stavite odozgo. Isitnite 4-5 čena belog luka i pomešajte sa kašikom-dve svežeg ili sušenog peršuna, pa poprskjte šnicle. Prelijte čašom paradjza iz flaše ili paradajz sosom, i casom vode. Ostavite da se krčka oko 1 sat. Možete ga služiti sa raznim barenim povrćem



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 05 Maj 2006
  • Poruke: 568

Ja sve to uradim, ali se peče u rerni. Red šnicli sa brašnom, pa peršun i beli luk, na kraju šnicle. Odozgo paradajz i pravac rerna.
Nisam ni znala da se zovu bačvanske šnicle.



offline
  • Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
  • Pridružio: 22 Jun 2005
  • Poruke: 7912
  • Gde živiš: Moskva, Rusija

Zamenite snicle przenim lopticama od mlevenog mesa i imate cufte u paradajz sosu... Smile

Imena su razna, ono sto je u tanjiru je bitno Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1055 korisnika na forumu :: 28 registrovanih, 7 sakrivenih i 1020 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aleksmajstor, amaterSRB, bobomicek, cemix, Dannyboy, Dorcolac, draggan, Duh sa sekirom, elenemste, kybonacci, Mercury, mikrimaus, milimoj, milos97, misa1xx, moldway, nemkea71, nenad81, Nikola00, operniki, SlaKoj, Srki94, Stefan M, theNedjeljko, Vlad000, yrraf, Zanim98, 79693