Pikantno meso

Pikantno meso

offline
  • Sneg 
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 29 Sep 2005
  • Poruke: 527

Uzeti meso po zelji, iseci ga na tanke snicle i dobro izlupati.
Isprziti ga na vreloj masti i pred serviranjem preliti umakom.

Za umak je potrebno: 3-4 glavice crnog luka ( zavisi od kolicine mesa ), koji se przi dok ne porumeni. Potom se luku doda malo limunovog soka, senfa, nastruganog muskatnog orascica, bibera, jedno umuceno zumance i jedno pakovanje kisele pavlake.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1528 korisnika na forumu :: 90 registrovanih, 9 sakrivenih i 1429 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Asparagus, Belac91, Betty25, black sabah, blatruc82, bobomicek, Bobrock1, Bojan198527, bojan581, bojan_t, bolenbgd, bozo13, cifra, CLIPPER, Czrweni, djboj, doktor1964, doloress, DonRumataEstorski, dozorni, drgrozozo, drimer, dukajov, dunavzed, dushan, Electron, EVIDENTICAR, FOX, Fructo, Glauber, gomago, hyla, ILGromovnik, IvanMiletic, jackreacher011011, JankoS, jodzula, Jovan1983, Konda, Koridor, Kriglord, kybonacci, ladro, Lieutenant, loon123, LostInSpaceandTime, Lucije Kvint, mango, MIKI63, Milan A. Nikolic, Milometer, Milos1389, Mmipko, Mskok, mux, Mzee, nelezele, nick79, Paklenica, pceklic, pein, ping15, PlayerOne, powSrb, Prečanin30, PrincipL, radoznao, raf87, raso76, rebro1974, Rothmans, Sava89, sedan, Shadows1, sickmouse, Silvertooth, Sr.Stat., sreckop, Stojan Mrsavi, tuja, Tvrtko I, vathra, Veless, Vlad000, volimpivuvolimrakiju, Weah88, zeka013, ZetaMan, ZlatniRez, zmajognjeniivan