Pikantno meso

Pikantno meso

offline
  • Sneg 
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 29 Sep 2005
  • Poruke: 527

Uzeti meso po zelji, iseci ga na tanke snicle i dobro izlupati.
Isprziti ga na vreloj masti i pred serviranjem preliti umakom.

Za umak je potrebno: 3-4 glavice crnog luka ( zavisi od kolicine mesa ), koji se przi dok ne porumeni. Potom se luku doda malo limunovog soka, senfa, nastruganog muskatnog orascica, bibera, jedno umuceno zumance i jedno pakovanje kisele pavlake.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1107 korisnika na forumu :: 25 registrovanih, 4 sakrivenih i 1078 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: airsuba, ajo baba, Belac91, bestguarder, brundo65, bufanje, cemix, dule10savic, Georgius, Kubovac, Lazarus, Leonov, ljuba, mercedesamg, mikki jons, mikrimaus, naki011, nenooo, Pohovani_00, Povratak1912, prle122, sombrero, styg, Suva planina, vaso1