sastojci :
3 jaja
susam (ja sam imao oko 500 g pa sam odatle koristio)
snicle (svinjske sam ja koristio,imao sam 6 komada ne znam tacno gramazu)
brasno
ulje
vegeta
so
Start :
sipati ulje u tiganj i ostaviti da se zagreje (kod mene je bila jacina ringle 6 od mogucih 9 znaci sredna jacina ako neko hoce moze da pece na najacem)
razmutite jaja kao za kajganu
sipajte susam i brasno u dve posebne posude
snicle dobro izlupati cekicem za meso da budu onako tanje
posolite i stavite vegetu (po ukusu)
uvaljaj te ih u brasno sa obe strane
zatim u jaja koja ste predhodno razmutili
zatim ih uvaljajte u susam sa obe strane
stavite u tiganj u predhodno zagrejano ulje i przite 15-20 min (zavisnosti od ringle i njene jacine)
servirajte ih na tanjir moze uz neku sezonsku salatu mozete i dodati neki prilog
Ja sam ih jeo sa kackavaljem i kecapom
Mozete piti neki sok,pivo,vino...
uzivaj te i prijatno
|