Pohovani kolutići luka

Pohovani kolutići luka

offline
  • Pridružio: 29 Nov 2012
  • Poruke: 370



Masa za paniranje: brašno, jaja, pivo, mleveni beli biber, so. Prezle. Može se dodati nešto i od začina, kome šta prija uz aromu i ukus crnog luka - origano, timijan, sušeni seckani vlašac ...



Crni luk može da se potopi u mleko ukoliko je previše "jak" . Mada, mislim da nema potrebe, ne oseća se uopšte i nije "težak".







Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1513 korisnika na forumu :: 31 registrovanih, 4 sakrivenih i 1478 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: babaroga, brufen, Chainsaw, esx66, Fabius, GT, hooraay, icemilos, Jose, Kruger, Krusarac, mile.ilic75, mnn2, neko iz mase, nick79, novator, opt1, raketaš, Ran, strelac07, suton, SympathyForTheDevil, Szigetwar, tamno.nebo, tenkiasta71, tvlada, uruk, Viktor Petrenko, voja64, XBMC, Žoržo