Pohovani kolutići luka

Pohovani kolutići luka

offline
  • Pridružio: 29 Nov 2012
  • Poruke: 370



Masa za paniranje: brašno, jaja, pivo, mleveni beli biber, so. Prezle. Može se dodati nešto i od začina, kome šta prija uz aromu i ukus crnog luka - origano, timijan, sušeni seckani vlašac ...



Crni luk može da se potopi u mleko ukoliko je previše "jak" . Mada, mislim da nema potrebe, ne oseća se uopšte i nije "težak".







Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1010 korisnika na forumu :: 26 registrovanih, 4 sakrivenih i 980 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Andrija357, Bane san, bolenbgd, cavatina, ccoogg123, darkangel, Denaya, draganl, hyla, kib, kybonacci, Lieutenant, Milan A. Nikolic, milenko crazy north, milutin134, moldway, nedeljkovici, operniki, shone34, stegonosa, Stoilkovic, virked, voja64, wizzardone, YugoSlav