Poslao: 15 Avg 2007 00:36
|
offline
- pcbest
- Zaslužni građanin
- Pridružio: 15 Jul 2007
- Poruke: 588
- Gde živiš: Nis
|
Sta se stavlja u pasulj prilikom kuvanja da ne bi posle imao gasove.
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
|
Poslao: 15 Avg 2007 07:51
|
offline
- Pridružio: 26 Feb 2007
- Poruke: 220
- Gde živiš: Novi Sad
|
Ja probala sa liscem od nane pa ne pomaze u stvari mene ubi zgaravica posle pasulja na zalost volim da ga jedem al mi zeludac ne podnosi
|
|
|
|
Poslao: 15 Avg 2007 08:52
|
offline
- Elkris
- Elitni građanin
- Pridružio: 02 Apr 2007
- Poruke: 1501
- Gde živiš: Pančevo
|
Kod mene obično dobro ispadne ako ga veče pre kuvanja potopim u vodu,a sutra da prokuvam,pa tu vodu bacim i nalijem novu.Onda nema tih...khm...problema!
|
|
|
|
Poslao: 15 Avg 2007 09:28
|
offline
- pcbest
- Zaslužni građanin
- Pridružio: 15 Jul 2007
- Poruke: 588
- Gde živiš: Nis
|
Kada se stavi list nane u prvu ili drugu vodu i koja kolicina.
|
|
|
|
Poslao: 15 Avg 2007 09:34
|
offline
- Elkris
- Elitni građanin
- Pridružio: 02 Apr 2007
- Poruke: 1501
- Gde živiš: Pančevo
|
Ja ne stavljam nanu,tako da nemam pojma za to!
Samo ga potopim i sutrdan prokuva,pa druga voda i onda nema gasova.
|
|
|
|
Poslao: 15 Avg 2007 10:02
|
offline
- pcbest
- Zaslužni građanin
- Pridružio: 15 Jul 2007
- Poruke: 588
- Gde živiš: Nis
|
Mozda ovi gasovi i nisu toliko od pasulja koliko od luka.
Evo kako ja kuvam pasulj
Pola kile pasulja prenoci a zatim se kuva. U prvu vodu oko pola sata a zatim u drugu dok se ne skuva, tu ubacim i sangarepu.
Posebno isprzim luka i to trista do cetristo grama i to se przi u ulju i vodi/normalno stavim i vegetu/ dosta dugo dok ne postane zitka masa, zatim stavim jedan propsairan paradajz i to se malo przi i na kraju alevu papriku.Sve to prerucim u zemljani lonac/Dospem i malo vode od kuvanja/ ako imas stavim rebra ili carsko meso/cisto malo da ga pokvarim/ i stavim u relnu da se zapece.Zaboravio sam, stavim malo i persuna a dobro je staviti i jednu suvu papriku.Papriku stavljam u drugu vodu a persun pre relne.
|
|
|
|
Poslao: 15 Avg 2007 10:20
|
offline
- Elkris
- Elitni građanin
- Pridružio: 02 Apr 2007
- Poruke: 1501
- Gde živiš: Pančevo
|
Sve to isto i ja radim,samo što ja stavim celu glavicu luka da se kuva dok ne počne da se raspada.Neseckam i ne pržim,onda me boli stomak!
Probaj da staviš samo luk kao i celu šargarepu,zelen...
|
|
|
|
|
Poslao: 15 Avg 2007 15:00
|
offline
- pcbest
- Zaslužni građanin
- Pridružio: 15 Jul 2007
- Poruke: 588
- Gde živiš: Nis
|
Mozda je to i dobro ali zamisli u snu i na osobu pored tebe.
|
|
|
|