Napisano: 04 Mar 2013 15:00
Evo ja da kazem, najvaznije je da se prosetas i vidis koje mamce koriste i koja su mesta dobra gde ima dosta pecarosa tu su dobra mesta.
Ja sam u tunisu peca prosle godine, iznajmim stap i pribor za 2e za 10 sati
Nisu bas krupne ribe kao sto bi neko mislio ali desi se cesto da dodje neka preko 2-3kg.
Jako je zanimljivo sto su to sve cudne ribe ni malo ne lice na ove nase recne ili jezerske... Jako jako zanimljivo...
Dopuna: 04 Mar 2013 15:03
Ako pogodis pravo mesto onda ce biti dosta zanimljivo... Ima vise vrsta mamaca zavisi na koju vrstu rube ides. Mene je uvek zanimalo pecati manje i da dolaze cesce.
Imaju lokalni ribari koji te vode na brodic pa na mesta gde pecas velike ribe ali masa njih ne upeca nista a plati 50 do 100 dolara za 4 sata... Dok neki profi vodici kod njih su cene i preko 300 dolara na dan... Normalno trose dosta goriva, skupa oprema, hrane ribu spuste neki kavez u kojojem ima hrane kako bi se jato navuklo... Koriste sonar dok ne pridju jatu...
|