|
|
|
|
|
|
Poslao: 15 Maj 2020 06:31
|
offline
- Sagacity
![Female](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Elitni građanin
- Pridružio: 27 Feb 2013
- Poruke: 2318
- Gde živiš: Zapadna Srbija
|
Vidim Trampa, i mislim da sam na pravoj temi.
U pitanju je svinjska šnicla... spremna za prženje....
Ja sam juče kupila juneće šnicle od junećeg vrata bez koske....Ima da pravim šnicle u šampinjonima i blitvi, zalivene crnim vinom....Njam.....
|
|
|
|
Poslao: 15 Maj 2020 10:28
|
offline
- Fil
![Male](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Legendarni građanin
- Pridružio: 11 Jun 2009
- Poruke: 16586
|
Daj sliku da vidimo, možda se nazire neki lik
|
|
|
|
Poslao: 18 Maj 2020 06:35
|
offline
- Sagacity
![Female](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Elitni građanin
- Pridružio: 27 Feb 2013
- Poruke: 2318
- Gde živiš: Zapadna Srbija
|
Ih zaboravila sam da slikam....Al evo recept....
Pola kg junećih šnicli od vrata bez koske, veza blitve, manje pakovanje šampinjona, veća glavica luka, manje od čaše crnog vina, juneći bujon ( u prevodu pola kocke za supu )..
Šnicle dinstati na malo vode i ulja ili masti, po želji, dodati sitno iseckani luk, pa nastaviti dinstanje, zatim šampinjone, i na kraju sitno iseckanu blitvu. Sve dinstati na malo tečnosti, zaliti sa vinom....
U ovo od začina stavljam kajenski biber i malo kurkume...
|
|
|
|
|